Természetes fájdalomcsillapítás - Budai FájdalomKözpont

Természetes fájdalomcsillapítás - Budai FájdalomKözpont

A fájdalomcsillapítás leghatékonyabb módja, ha a fájdalmat kiváltó okot szüntetjük, lehetőleg helyreállítva a fájdalom előtti állapotot. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy a tüneti fájdalomcsillapítás a hangsúlyos. Mindkettő esetre jellemző, hogy a fájdalomcsillapító kezelés hosszú távú feladat. A kiváltó ok megszüntetésénél a fájdalomcsillapítás kezelés az ok ismételt megjelenésének megakadályozására, a tüneti kezelés a fájdalom tartós csillapítására összpontosít. Hosszú távú kezelésnél kiemelt szerepe van a kezelés mellékhatásainak minimalizálásának - ez leghatékonyabban a természetes fájdalomcsillapítás módszereivel érhető el.

Természetes fájdalomcsillapítás

Természetes fájdalomcsillapítás körbébe sorolható mindazon fájdalomcsillapító módszer, mely a szervezet természetes működésén, a szervezet öngyógyító folyamatainak felhasználásával fejti ki fájdalomcsillapítás hatását.

Így természetes fájdalomcsillapítás eszközei közé sorolható

A természetes fájdalomcsillapítás mellett elsősorban akut fájdalmaknál, illetve igen erős, destruktív folyamatok okozta fájdalmaknál nem kikerülhető a természetes fájdalomcsillapítás körén túlmutató módszerek - mint pl. szteroid és nem szertoid fájdalomcsillapítók, opiátszármazékok, műtétek - alkalmazása.

Bejelentkezés!

Budai FájdalomKözpont

természetes fájdalomcsillapítás

+36 70 621 2433

Orvos válaszol

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot. 

Név:

E-mail:

Az Ön kérdése