Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

2023.12.06

I. kerület, Ostrom utcai rendelő (a Széll Kálmán térnél):

 

XIV. kerület, Bosnyák téri rendelő:

  • Cím: 1149 Budapest,  Csömöri út 18. | Telefon: +36 30 434 1744 | E-mail: info@fajdalomkozpont.hu
  • Nyitvatartás: hétfőtől-pénteking 08:00-20:00
  • Itt dolgozó orvosaink: Dr. Szily Tamás, Dr. Selyem Réka MSc
  • Megközelítés: busz: 7, 7E, 8, 8A, 107, 112, 133, 233 (Bosnyák Tér) | villamos: 3, 62, 62A (Bosnyák Tér) | troli: 82 (Thököly út, Nagy Lajos Király útja)

 

II. kerület, Mammut 2. - lökéshullám terápia:

  • Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 1-5. (Mammut II. 5. emelet)
  • Parkolás: Mammut bevásárlóközpont területén 450 Ft/óra áron tud parkolni. Kérjük az autóval érkező pácienseinket, hogy 5. emeletig felmenő liftet válasszák a bejutáshoz! (A földszintről kizárólag a New Yorker mögötti felvonóval tudnak feljutni.)

 

III. kerület, Kolosy téri rendelő:

Érkezés


Megkérünk minden kedves Páciensünket, hogy a szükséges adminisztráció miatt érkezzen 30 perccel korábban rendelőnkbe. A vizitekre hozza magával TAJ számát, ami a receptíráshoz lehet szükséges, illetve Prima Medica Egészségkártyáját (ha már rendelkezi vele). Együttműködésüket előre is köszönjük!

Tájékoztatjuk kerekesszékes Pácienseinket, hogy az Ostrom utcai épületnél az akadálymentesített bejutást rendelőinkbe kizárólag előzetes kérés alapján tudjuk biztosítani! Kérjük bejelentkezéskor jelezzék kollégáink számára, hogy megszervezhessük kényelmesebb közlekedésüket! Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a hatályban lévő jogszabályok szerint rendelőinkben továbbra is kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!

Korábbi leletek

Felhívjuk pácienseink figyelmét, hogy az egészségügyi törvény 26 §-nak értelmében a betegnek tájékoztatni kell a kórismeret megállapításához, a megfelelő kezelési terv elkészítéséhez és a beavatkozások elvégzéséhez a kezelőorvost, minden korábbi betegségéről, gyógykezeléséről, gyógyszer vagy gyógyhatású készítmény szedéséről, (kérjük, lehetőség szerint pszichiátriai kezelésről, gyógyszerekről is) egészségkárosító kockázati tényezőiről. Ellenkező esetben a vizsgálatot végző orvos a vizsgálatot megtagadhatja.
Kérjük, hogy minden esetben hozza magával korábbi leleteit!

Betegtájékoztató


Örömünkre szolgál, hogy betegségének kivizsgálására, gyógyítására a Fájdalom Központot választotta. Orvosaink és segítő munkatársaink azon lesznek, hogy az Ön elvárásait maximálisan teljesítsük. A pontos és zökkenőmentes betegellátás segítéséről előjegyzési rendszerünk gondoskodik. Az előjegyzett időpont vállalásával a Fájdalom Központ biztosítja a kért szakorvosi kezelés elvégzését. Az előjegyzési rendszer feltételezi az adott szakorvosi ellátás átlagos időszükségletét (30 perc) ahhoz, hogy az előjegyzés szerint a betegek várakozás nélkül kerüljenek a szakorvosi rendelőbe.

A gondos tervezés és a pontos előjegyzési gyakorlat betartása mellett is előfordulhat azonban, hogy torlódás alakul ki egyes rendeléseknél. Ez adódhat a tervezettnél hosszabb időt igénylő betegellátásból, de nem ritka az előjegyzett időpontnál későbbi érkezésből származó csúszás sem, amelyet sajnos csak a következő beteg várakoztatásával tud a rendszer korrigálni. Ilyen esetben kérjük megértését. Amennyiben olyan helyzet alakul ki, amely az Ön számára kifogásolható, kérjük forduljon a recepcióhoz, ahol megfelelő tájékoztatást kap.

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásainkról személyes érdeklődés, szolgáltatásainkra bejelentkezés az egészségügyi törvényben (1997. évi CLIV. törvény) meghatározott egészségügyi ellátás része, ezáltal az Ön által az érdeklődés illetve bejelentkezés során megadott, általunk elkért személyazonosító-, személyi- és egészségügyi adatainak általunk való kezeléséhez az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. törvény 12§ (2) bekezdése értelmében Ön hozzájárulását adja.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy egészségügyi szolgáltatónk Fájdalomközpont  a Prima Medica EgészségHálózat (www.primamedica.hu) tagja, központi ügyfélszolgálatát a Prima Medica Ügyfélszolgálat látja el, így az Ön által bejelentkezéskor megadott adatokat a Prima Medica Ügyfélszolgálatot üzemeltető T&G Health Kftnek, mint adatfeldolgozónak átadjuk a bejelentkezéssel, időpontegyeztetéssel kapcsolatos ügyek gördülékeny intézése, Önnel kapcsolattartás érdekében - személyes érdeklődésével, bejelentkezésével ezen átadáshoz Ön hozzájárulását adja.

További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat. A velünk való kapcsolat felvételével (telefon, email, skype, facebook, stb) Ön elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket. A FájdalomKözpontot a West Health Kft (1015 Budapest, Ostrom u. 16.) üzemelteti, adószáma: 24237961-2-41. Adatkezelési regisztrációs szám:  NAIH-61115/2012.