Ortopédiai magánrendelés

Ortopédiai magánrendelés

2022.12.14

Ortopédiai magánrendelés - Budán és Pesten

Tisztában vagyunk azzal, hogy az ortopédiai fájdalommal küzdő pácienseknek rendkívül fontos az időfaktor. A gyors diagnosztika és ellátás a különféle ortopédiai problémák meglétekor alapvető elvárás. Ezt az igényt felismerve, a Fájdalomközpont rövid várakozási idő mellett kínál magas minőségű járóbeteg ellátást. Képalkotó diagnosztika akár már a vizit napján elérhető, ahogyan pácienseink más szakterületekre történő, gyors átirányítása is. A Fájdalomközpont szakorvosai különböző területekre specializálódtak, így biztosan rá fog találni az igényeinek leginkább megfelelő szakorvosra. Célunk, hogy mindenfajta fájdalom semlegesítésére az elérhető leghatékonyabb megoldást nyújtsuk. Keresse szakasszisztenseinket telefonon, és érdeklődjön a lehetőségekről, vagy jelentkezzen be a Fájdalomközpontba online.

Jelenleg két helyszínen várjuk pácienseinket ortopédiai magánrendelésre. Budán a Széna térnél, valamint Pesten a Bosnyák téren.

Problémák, amikkel hozzánk fordulhat ortopédiai magánrendelésre

A Fájdalomközpont munkatársai sebész-, ortopéd-, reumatológus-, onkológus szakvizsgával rendelkező szakorvosok. Rajtuk kívül paramedikális dolgozók -akik az orvosi szakértelmet kiegészítve- nyújtanak segítséget a lehető leghatékonyabb gyógyulás érdekében. A következő problémákra nyújtunk megoldást a Fájdalomközpont budai és pesti rendelőiben, ortopédiai magánrendelés keretei között:

Ortopéd szakorvosaink - Ortopédiai magánrendelés Pestengyermekortopédia

Dr. Dobos Márta Ilona ortopéd szakorvos

Dr. Szily Tamás ortopéd szakorvos

Ortopédiai magánrendelés Budán

Dr. Páll Zoltán ortopéd-traumatológus szakorvos

Az ortopédiáról

Az ortopédia egy olyan orvostudományi szakterület, amely a tartó-és mozgató szervrendszer betegségeinek, szerzett és veleszületett elváltozásainak gyógyításával foglalkozik. Az ortopédiáról itt olvashat bővebben weboldalunkon: Ortopédia

Bejelentkezés ortopédiai magánrendelésre

Keresse szakasszisztenseinket elérhetőségeinken és érdeklődjön a lehetőségekről, vagy jelentkezzen be a Fájdalomközpont Széna téri vagy Bosnyák téri rendelőjébe online.

Téma szakértője

Dr. Dobos Márta Ilona

ortopéd szakorvos

 • Specialitások:
  • Holisztikus szemlélet
  • Mozgásszervi betegségek gyógyítása; sarok, boka, térd, csípő, nyaki gerinc fájdalmak
  • Hát-és derék fájdalmak 
  • Injekciós kezelések: perifériás ízületekre (hialuronsav / GUNA MD / szteroid alkalmazásával)
  • Pszichoszomatikus eredetű mozgásszervi panaszok kezelése
  • Mozgásszervi komplex terápia megtervezése
  • Ergonómiai tanácsadás
  • Felnőtt- és gyermekellátás (6 éves kortól)
  • Angol nyelvű ellátás/ consultation in English available