Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Arnold DR ÚR! Nekem 2 hónapja teljes meniscus/ belső oldali tèrd/eltàvolìtàsom volt a ORI ban. Indokolt volt , meniscus teljes leszakadàsa miatt. A csontokat borìtó üvegporc szinte teljesen èpp àllapotú. 45 èves aktìv sportoló vagyok. Kèrdèsem : Nem szeretnèm lekoptatni az üvegporcokat meniscus nèlkül es elkerülni a legrosszabbat a protèzist. HALLOTTAM meniscus transplantàcióról Amerikàban, az ottani velem korabeli sportoló akin vègeztek visszaàllhatott a sportba. Mit tudna nekem javasolni? Magyarorszàgon. Vagy injekcióval èrek valamit hialurin savas vagy PRP ? Esetleg hallottam zsìtinjekciórol is. Ezek lehetnek megtartó szerepűek?
Tisztelt Szalay Attila!



5 pontban foglalnám össze a válaszokat:



1, Konzílium kérése az operáló osztályon az Ön részére.

2, Meniscus transzplantáció végett konzultáció Dr. Páll Zoltán traumatológus, sebész orvossal.

3, PRP. + Hialuronsav jó lenne de az ANTSZ. jelenleg nem engedélyezi.

4, Átmenetileg megoldás lehet a Renehavis 2 kamrás 2 komponensű hialuronsav inj. adása a térdbe+ funkcionális gyógytorna.

5, Személyes konzílium után lehet többet mondani.



Üdvözlettel:

Dr. Arnold Dénes Arnold
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Üdvözlöm doktor úr .Ķérdésem lenne kb 1 2 hete jobb oldalon a gerinctől lefele a láb vonalán nagy fájdalmaim vannak .mostmár zsibbad is .fekvő hejzetben nincs fájdalmam .de miútán kiülök az ágyra beindul a fájdalom .az ülés is fájdalmas .A fájdalomcsillapító sem nagyon használ .ct nem mutatott semmit .Ön szerint hova forduljak .Köszönöm válaszát .
Tisztelt Sula Tünde!



Panaszai alapján neurológiai konzíliumot javaslok.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Üdvözlöm,több honapja már visszatérő hát és mellkas fájdalmaim vannak,az utobbi hetekben baloldali bordaközi fájdalmat is érzek ,és eléggé erősek intenzivek,természetesen voltam orvosnál, sőt korházban is(Anglia)a teszt eredményeim E.C.G,vérvétel,mellkas röntgen,fej Ct negativak voltak!Véleményét kérném mi lehet ez az erős fájdalom, fizikai konyhai munkát végzek étteremben,légzéskor is érzem sőt van amikor elég élesen szúr az oldalamba!
Tisztelt Danó Borbála!



Az Ön esetében belgyógyászati konzíliumot javaslok, valamint nyaki és háti gerinc MRI vizsgálatot.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Tisztelettel kérdezem:

Vérhígító szedésével egyidejüle szedhetek-e glukozamint, ill. kondroitint?

Köszönöm
Tisztelt Kovács János!



Kérdésével kérjük keresse fel az Önt kezelő házi orvos/szakorvos kollégát, aki ismeri az előzetes leleteit, panaszait.



Üdvözlettel,

FájdalomKözpont
Tisztelt Fájdalomközpont Csapata!



Túl vagyok több fül-orr-gégészeti és fogorvosi vizsgálaton, valamint szájsebészeti konzultáción, viszont gyakorlatilag az egész bal oldali fogsor-fülkörnyéki fájdalmam okát nem sikerült megtalálni. Esetlegesen felmerült rágóizületi gond.

Az alábbi cikküket elolvastam:

https://www.fajdalomkozpont.hu/allkapocs-izuleti-terapia

A rovat olvasása után szerettem volna online időpontot foglalni, de a cikkből, illetve a szakemberek menüpontból nem derült ki számomra, hogy kihez tehetem meg ebben a témában. Szeretnék kérni ezzel kapcsolatban egy visszajelzést, hogy lefoglalhassak egy mielőbbi időpontot, mivel a fájdalom folyamatos és már meglehetősen erős.

Köszönöm a mielőbbi visszajelzést!
Tisztelt Ildikó!



Az orvos, aki ezen a területen segítségére lehet, Dr. Arnold Dénes Arnold fájdalomspecialista, sebész szakorvos.

https://www.fajdalomkozpont.hu/online-bejelentkezes



Üdvözlettel,

FájdalomKözpont



T. Fájdalom központ!

Évek óta hát fájdalommal küzdök. A legutóbbi nyaki és háti CT több körkörös porckorong kitüremkedést mutatott a nyakamban , hát középen, ill a derekamnál. A fájdalom már sugárzik előre az gyomrom környékére is. Nagyon sok helyen jártam már , de igazán nem tudtak segíteni. Kérem tájékoztassanak , hogy milyen esélyem van arra , hogy csökkenjenek a minden napomat megkeserítő fájdalom. Tudnának segíteni?



Tisztelettel: Kozákné Bagoly Etelka

06 30 723 7255
Tisztelt Kozákné Bagoly Etelka!



Látatlanban, fizikális vizsgálat, valamint a képalkotó eljárások hiányában sajnos nehéz megmondani, hogyan lehetne hatékonyan csillapítani a fájdalmát. Kérjük jelentkezzen be szakorvosi vizitre telefonon, vagy online felületen. +3670/621-2433

https://www.fajdalomkozpont.hu/online-bejelentkezes



Üdvözlettel,

FájdalomKözpont

S.o.s

Az orvos azt mondta 3 hete enyhe szalag húzodásom van teendőm nincs....pihentettem de egy hete megint fájni kezdett ma megint félre léptem vele.

Szeretném.megkérdezni hogy a hiarulon inyekciót hol és mennyiért tudnám beadattatni?
Tisztelt Farkas Vivien!



Központunk címe: 1015 Bp., Ostrom u. 16.

Különböző injekcióink árait, valamint orvosaink vizitdíjait honlapunkon találja: https://www.fajdalomkozpont.hu/arak



Üdvözlettel,

FájdalomKözpont
Tisztelt Holgyem, Uram!



Amikor sokat ulok egy helyben utana alig biirok raallni a labamra, mivel mindket sarkam kegyetlenul faj.

Anno volt -es miert is mulna el magatol- sarokcsontkinovesem, gondolom ez okozza a tuneteket.

Mivel tudom mi a tunet es erzesem szerint lokeshullamterapia megoldana a problemam, kikerulheto a vizitdij?

Csak egyszeruen be lehetne jelentkezni 3-4 alkalmas lokeshullamterapiara?

TB tamogatas mely kezelesekre van?



Tisztelettel

Pap Laszlo

Tisztelt Pap László!



Sarokfájdalmával bejelentkezhet lökéshullám terápiára, mely központunkban alkalmanként 10.000 Ft.-ba kerül.

Telefonszámunk: +3670/621-2433.



Üdvözlettel,

FájdalomKözpont
Lökéshullám terápia
Lökéshullám terápia
Helyileg hol található az intézmény? Milyen anyagi vonzata van a kezelésnek?
Tisztelt Ceiner Györgyné!



Központunk címe: 1015 Bp., Ostrom u. 16.

Szolgáltatásainkról és árainkról itt kaphat bővebb felvilágosítást:

https://www.fajdalomkozpont.hu/arak



Üdvözlettel,

Vörös-Locherer Zita
Tisztelt Hölgyem/Uram!

Kérem jelezze, hogy achilles ín problémával (gyulladás?) kapcsolatosan legkorábban mikor tudnám felkeresni Önöket, továbbá, mennyi a konzultáció díja, UH vizsgálat elvégezhető-e a konzultáció alkalmával (ha szükséges), vagy arra külön időpont kell, illetve annak mennyi az ára.

Köszönettel:

Vörös Gábor
Tisztelt Vörös Gábor!



Bejelentkezéshez kérem hívja a +36 70 621 2433-as telefonszámot, de megteheti online felületen is: https://www.fajdalomkozpont.hu/online-bejelentkezes

A konzultáció alkalmával nem történik ultrahangos vizsgálat, arra beutalót tudunk adni.

Az árakról bővebben itt tájékozódhat:

https://www.fajdalomkozpont.hu/arak



Üdvözlettel,

Vörös-Locherer Zita

asszisztens

Hírek

Az „úszóváll” miatt is fájhat a váll mozgatása

Az „úszóváll” miatt is fájhat a váll mozgatása

Az úszóváll kifejezés nem kifejezetten egyetlen betegségre utal, sokkal inkább egy összefoglaló elnevezés, ami bizonyos mozgásszervi elváltozásokat foglal magában. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos szerint mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni, ha a kar felemelése fájdalmat okoz. 

Gyakori sportsérülések 40 felett - focitól a futásig

Gyakori sportsérülések 40 felett - focitól a futásig

40 fölött a testünk hajlamos másképp reagálni az edzésre, hiszen az izmok is veszíthetnek erejükből, és a szív és a tüdő sem feltétlenül képes maximum teljesítményre. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos szerint az állóképesség és a teljesítmény is fokozható, ha megfelelően kezeljük a sportsérüléseket, amelyek rizikója a korral egyébként is növekszik.

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport