Vélemények

Lökéshullám terápia

Lökéshullám terápia

fizikoterápia

Mindenre választ kaptam!

A kezelést végző kolleganőtől bármit kérdezhettem, nem éreztem úgy, hogy már lejárt az időm és jön a következő beteg. Türelmesen végighallgatott, bármilyen kérdésemre szívesen válaszolt!

Dr. Prinz Géza

Dr. Prinz Géza

neurológus, pszichiáter, infektológus

Körültekintő

Nagyon tetszett az alaposság, türelem, kedvesség valamennyi munkatárstól. A Doktor Úr nagyon körültekintően kezelte a problémámat, amit ezúton is köszönök neki! Ajnálom mindenkinek!

Prof. Dr. Polgár Csaba PHD

Prof. Dr. Polgár Csaba PHD

klinikai onkológus

Hozzáértés

Az emlő, méhnyak és prosztata daganatok specialistájaként Prof. Dr. Polgár Csaba rendkívül hozzáértő és elkötelezett. Az emlőrákkal kapcsolatos kezeléseim során nagy figyelmet fordított a részletes diagnózisra és a személyre szabott terápiákra. Az általa alkalmazott sugárterápia pontosan célzott, minimalizálva a mellékhatásokat és maximalizálva a gyógyulási esélyeimet. Mindig nyitott volt a kérdéseimre és aggodalmaimra, és részletesen magyarázta el a kezelés folyamatát. Az őszinte és megértő hozzáállása hozzájárult ahhoz, hogy pozitív és bizalommal teli tapasztalatokat szerezzek.

Dr. med.habil Lövey József PHD

Dr. med.habil Lövey József PHD

klinikai onkológus

Szakértelem és empátia

Dr. Med. Habil József kiemelkedő szaktudással bír a vulvadaganatok és lymphomák terén is. Az alapos diagnosztikai folyamat során türelmesen magyarázta el az eredményeket, és részletesen tájékoztatott a lehetséges kezelési módokról. Az empatikus hozzáállása és szaktudása segített nekem megbirkózni az ezzel járó nehézségekkel.

Dr. Pádi Éva

Dr. Pádi Éva

klinikai onkológus, belgyógyász, palliatív orvos

Széleskörű tapasztalat

Régóta fájdalmakkal éltem már a daganatos megbetegedésem miatt. Igazán hálás vagyok Dr. Pádi Évának, mert a megfelelő fájdalomcsillapító kúra beállításának és az életmódbeli tanácsainak köszönhetően elviselhetőek a mindennapjaim. Szívből ajánlom!

Dr. Selyem Réka MSc

Dr. Selyem Réka MSc

Reumatológus

Kedves, alapos

Kedves és alapos volt a Doktornő.

Dr. Kiss Csaba PhD

Dr. Kiss Csaba PhD

reumatológus

Szakértelem és elhivatottság

Dr. Kiss Csaba szakértelme és elhivatottsága valóban kiemelkedő. Amikor hozzá fordultam vállfájdalmammal, figyelmesen meghallgatott, alaposan megvizsgált, és magyarázatot adott a tüneteimre. Az általa javasolt kezelési terv hatékony volt, és gyorsan enyhült a fájdalom. Az őszinte érdeklődése és gondoskodó hozzáállása igazán megnyugtató volt.

Dr. Páll Zoltán

Dr. Páll Zoltán

traumatológus, sportorvos, hialuronsav specialista

Bizalomgerjesztő személyiség

Dr. Pál Zoltán főorvos úr gyógyító munkájával most is nagyon elégedett vagyok. Pár évvel ezelőtt már kezelt engem . Eredményesen. Vizsgálata, diagnózisa, gyógyító ajánlásai, felvilágosítása, magyarázata a betegségről, a lehetséges következményekről, javaslatai a közvetlen betegségen túl, de azt is érintően, a kérdésekre adott válaszai, a hangneme, stílusa, modora mind-mind nagy tudásról, felelősségről, elhivatottságról tanúskodnak. Egyénisége megnyugtató, bizalomgerjesztő. Munkája példa értékű. Örülök, hogy megkapta az év orvosa elismerést is.

Dr. Magbade Gábor

Dr. Magbade Gábor

ortopédia

Szakértelem

Dr. Magbade Gábor kezelésének segítségével, hónapok óta húzódó Achilles fájdalmam szűnt meg!!!Köszönöm Doktor Úr!

Dr. Szily Tamás

Dr. Szily Tamás

Ortopéd- traumatológus, ízületi specialista

Empatikus

A Doktor Úr minden felmerülő kérdésemre készségesen és részletekbe menően válaszolt. Kezelési tervével évek óta nyúló térdfájdalmamat szüntette meg! Köszönöm!

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc

sebész, fájdalomspecialista, hialuronsav szakértő, neurálterápia-, akupunktúra-, HKO/TCM szakorvosa, minősített oktató

Minden kérdésemre válaszolt

Doktor úr teljes körű felvilágosítást adott a további kezeléssel kapcsolatban. Rugalmas, partnerként kezelt. Minden felmerülő kérdésemre válaszolt.

Gyöngyösiné Gutlébeth Nikoletta

Gyöngyösiné Gutlébeth Nikoletta

Gyógytornász

Melinda

Gyöngyösiné Gutlébeth Nikoletta gyógytornászt csak ajánlani
tudom, mert teljesen személyre szabott, kifejezetten hatékony
gyógytornákat tart, mindig az aktuális problémához igazítja az
óráit és emellett nagyon kedves és empatikus.

Kérdezzen orvosainktól!

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

Prima Medica Egészségközpontok

Tisztelt Pácienseink!

Az Ostrom utcai rendelőknek otthont adó épületen teljes felújítást végzünk, hogy egy kellemes környezetben fogadhassuk a gyógyulni vágyókat. A felújítással kapcsolatos kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!

A felújítás ideje alatt a rendelők zavartalanul működnek!

Köszönettel:

Prima Medica Egészségközpontok