Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

2020.11.16 15:10

A különböző okok miatti fájdalom komplex szemléletű kezelése mellett a FájdalomKözpont azzal is büszkélkedhet, hogy egy milliárdos árbevételű magánegészségügyi hálózat tagja. Dr. Babai László, a FájdalomKözpontot is magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója a hálózat történetéről és jelenéről beszélt a portfolio.hu-nak.

 FájdalomKözpont – a Prima Medica Egészséghálózat része

- A 2004-ben indult Prima Medica Egészséghálózat fontos tagja a FájdalomKözpont, amelynek elsődleges sajátossága, hogy rendkívül elismert szakorvosaink kezében olyan tudás van, amely a fájdalomcsillapítás és oki kezelések széles spektrumát foglalja magában. A hagyományos helyi gyulladáscsökkentés mellett ugyanis többféle hialuronsav injekciókúrával, orvosi kollagén terápiával, lágylézer terápiával éppúgy tudunk segíteni, mint például manuálterápiával vagy lökéshullám kezelésekkel – ismerteti dr. Babai László, a FájdalomKözpontot is magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója.
Az alapító szerint látni kell, hogy az állami kórházi, szakrendelői kapacitások kezdenek betelni. Egy betegség magától nem fog meggyógyulni, előbb-utóbb lépnie kell a betegnek, aki szívesen választ olyan magánrendelőt, ahol nagyon ügyelnek a biztonságra. A FájdalomKözpontban például – a többi központhoz hasonlóan - amellett, hogy minden alapelőírást – maszkviselés, kézfertőtlenítők kihelyezése, távolságtartás, rendszeres szellőztetés – betartanak, külön légszűrőkkel fertőtlenítik folyamatosan a helyiségeket.
A teljes cikk itt olvasható:

Koronavírus, egészségügyi törvény, orvosok - Mit tervez a milliárdos árbevételű magánhálózat?

Téma szakértői

Kapcsolódó orvos válaszol bejegyzésünk

Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! A következő problémával fordulok Önhöz, hogy ha hat hete volt teljes méheltávolításom, mehnyak és petevezetőkkel együtt, a székelés stb. Is rendben, has középső fájdalmaim is már szépen szinte el is múltak, a három hetes kontrollon is minden rendben ölt, ill az ötödik héten is voltam.. Itt is rendben volt minden.. A petefészkeim mitől fáj hatnak, ha az orvos se látott semmit az említett konzrollokon? A bal különösen, a jobb csak mintha akkor ha több kávét fogyasztanék.. A bal mindig is sokkal érzékenyebb volt, többször műtöttek endometriózis sál, a méh kivétele is az adenomyózis miatti fájdalom miatt története meg. 43 éves vagyok.Szövettan is rendben. Köszönöm válaszát! Szilvia
Tisztelet Hölgyem ,

Az Ön által leírt fájdalmak származhatnak az endometriosis ill . esetleges post - Operativ ( műtét utáni ) okokból is .
Első lépésben ezért javaslom konzultáció elvégzését az Önt operáló Kollégával .

Egyeb okok is szoba jöhetnek , a vastagbél megbetegedései , krónikus kismednencei gyulladás , vagy krónikus fajdalom Szindroma ( KFS ).

Amennyiben szükségét érzi , várom Fajdalom Központunkba konzultációra - a vonatkozó orvosi dokumentációval - ,
amelyet jelen helyzetben telefonon , vagy Skypon keresztül is kérhet .

A pontos diagnózis felállításában hasi - & kismedencei MRI segíthet .

További részletek a honlapomon .

Tisztelettel ,

ARNOLD Dénes ARNOLD
Kiss Szilvia

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc

Fájdalom specialista

Kapcsolódó oldalak