Karácsonyig minden péntek Brown Friday!

Karácsonyig minden péntek Brown Friday!

2018.12.06

A Prima Medica EgészségHálózat és páciensei a ferencesekkel együtt segítenek a rászorulóknak.
 

Ferences humorral a nélkülözőkért

A Black Friday őrületre adott válaszként a Ferences Alapítvány idén meghirdette az első Brown Friday-t, amely az ünnepi készület idején a szegényekhez való odafordulás fontosságára hívja fel a figyelmet. A „brown” a ferencesek barna rendi ruhájára utal, a kezdeményezés pedig a karácsonyi vásárlási lázban égő fogyasztókat szeretné felrázni és rámutatni: a nélkülözés és a szükség sok esetben annyira közel van hozzánk, hogy alig vesszük azt észre. A ferencesek most különösen szeretnének a rászorulók megsegítésére ösztönözni mindannyiunkat. 
Az alapítvány az akciót az Egytál – Melegétel rászorulóknak névre hallgató kampányának keretében ajánlja a jó szándékú emberek figyelmébe, amelynek célja, hogy kis összegű adományokat összegyűjtve karácsonykor ünnepi ebédre, vacsorára hívhassák meg a leginkább rászoruló embereket, amelyet a ferences testvérekkel közösen fogyaszthatnak el. 

Hogyan segítenek a gyógyítók?

A FájdalomKözpont mindig is fontosnak tartotta a társadalmi felelősségvállalást, legyen szó egészségkommunikációról vagy az Allergiamentes Életért Alapítvány tevékenységéről. Ezúttal a Brown Friday kezdeményezés, a ferencesek szellemisége volt az a hívás, amelyre mindenképpen válaszolni szeretett volna, ezért az advent idején maga is csatlakozik a gyűjtéshez. Ha december hónapban érkezik vizsgálatra vagy kezelésre a FájdalomKözpontba, Ön is hozzájárulhat a jótékonysági akcióhoz.
Karácsonyig a FájdalomKözpont és minden Prima Medica EgészségHálózat tag

  • minden pénteki vizit díjából 1000 Ft-ot felajánl a Ferences Alapítványnak,
  • rendelőiben kihelyezett gyűjtőurnáival a páciensei számára is lehetővé teszi az adakozást.

A FájdalomKözpont vezetői és munkatársai abban bíznak, hogy ezzel a gesztussal szebbé és tartalmasabbá tehetik az adventet és talán példát is mutathatnak mindazoknak, akiknek lehetőségében áll – még ha csak jelképesen is – segíteni.

Tegyük meg együtt, tegyük meg egymásért!

 

www.primamedica.hu