Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Dr.Úr!.Már évek óta van sarkantyú,csont kinövés a sarkamban,de ennyire még sose fájt,s főleg nem ilyen hosszú ideig.Több mint egy fél éve járok vissza az ortopédiára,talpbetét,ortopéd cipő,kenem,különféle kenőcsökkel,semmi javulás.Fájdalom csillapító semmit nem ér!Kérem adjon tanácsot mert már nem bírom ezt a fájdalmat!Üdv.Pórné
Tisztelt Hölgyem!



Panaszai alapján javaslom Önnek a kollagén injekciós kúrát, illetve a lökéshullám terápiát. Kérem fáradjon be klinikánkra, rendelési időmben (H,CS 13:30-18:00).



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Uf
testz
Jó napot kivánok!Hétfőn megyek gerincközpontba vizsgálatra..4,5éve iszonyú gerinc és mindkét lábba sugárzó fájdalmam még 10percre sem múlik el..Érdklődnék,mivel 20éve minden nap fejfájással kelek-fekszek,semmilyen gyógyszer nemhaszná,50mg-os Ralgenon éldegélek,de attól csak a gyomrom fáj,csontjaim szanaszét,Van e lehetőség,hogy ha ilyen messziről elutazok,(hétvégén anyósom temetése9,kérhetek-e injekciót,mert már kezdem feladni:(És ez amit leirtam,okozhatja-e az állandó fejfájást,Köszönettel:Utasi Józsefné
Tisztelt Utasi Józsefné! Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva érdeklődöm, hogy sikerült-e a problémájára megoldást találni? Üdvözlettel Janicsek Zsuzsanna
Szép estét. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy közép ázsiai juhász kutyám.2,5 éves. Elszakadt a hátsó lábában a szalag. Megoperálták és szeretném ha minosegi gyógyulás lenne. Állatoknál is alkalmazható az az injekció? Várom válaszukat.
Tisztelt Nagy István!



Állatokakkl mi nem foglalkozunk sajnos.

Üdvözlettel

Janicsek Zsuzsanna
Tisztelt Dr Ùr; Az lenne a kėrdėsem hogy a bal låbam tėrd hajlata nagyon fåj egėsz nap nagyon nehezen tudok menni , Vålaszåt megkõszõnõm.
Tisztelt Fazekas Mónika!



Szívesen megpróbálunk segíteni, de kérdést nem tett fel. Illetve, ha az a kérdés, hogy mitől lehet, akkor azt személyes konzultáció keretén belül, vizsgálattal tudják orvosaink megmondani. Várjuk válaszát

Üdvözlettel

Janicsek ZSuzsanna
A férjem inszalag szakadást szenvedet fodbalozás közben ,még fiatalok voltunk. S most egyre jobban fájditja. Az 5-cm vastag szalagot , hogy tegyem fel a lábára?. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Varga - Lázár Szilvia!



Kellene egy friss röntgen vizsgálat. Több kezelési lehetőség van: lökéshullám és injekciók.

Ezt személyes vizit alkalmával lehet pontosabban megmondani.

Bejelentkezés és bővebb felvilágosítást a 70-6212433as telefonszámon tudunk adni.

Üdvözlettel

Dr. Páll Zoltán
Dr. Páll Zoltán
Dr. Páll Zoltán Traumatológus, sportorvos
Üdvözlöm ! Teniszkönyököt állapítottak meg nálam. Jártam kezelésekre,masszázsra,különböző krémeket kentem a karomra és semmi nem használt. A sebészorvosom Diprophos injekciót javasolt,amiből 3 ampullát be is adott. Rövid ideig hatékony volt az injekció.Mivel erős fizikai munkát dolgozok, a karom megint fáj.Az orvos műtétet javasol. Én viszont próbálom tolni a műtétet. Más megoldást keresek. Ez a kollagén terápia mennyire biztos? Mit kell tudni róla?Szeretnék felvilágosítást kapni a kezelésről. Köszönettel: Heincz Zsuzsanna.
Tisztelt Heincz Zsuzsanna!



Biztosra semmit sem lehet mondani, ha erős és tartós fájdalmai vannak, akkor a porcújjáépítést serkentő terápia (PRP) hatásosabb.

Üdvözlettel

Dr. Páll Zoltán
Dr. Páll Zoltán
Dr. Páll Zoltán Traumatológus, sportorvos
Tisztelt Doktor Úr!

Mindig is fejfájos voltam,de mostanában erősödött.Előfordul,hogy szemem sarkából csak foltokat látok,aztán jön a fejfájás.Egy hete viszont erős fejfájásra ébredtem.Tarkó tájékon kezdődött,és előre is kisugárzott.Amikor felkeltem erős hányingerem lett.Azóta is enyhébben,de fáj a fejem.Inkább háttúl,és gyengébbnek is érzem magam.Az lenne a kérdésem,hogy ön szerint mitől lehet ez?

Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel:Anita
Kedves Anita!



Minden panaszt okozó fejfájást ki kell vizsgálni, különösen, ha gyakoribbá és erősebbé válik. Ez ideggyógyász (neurológus) feladata. Addig is javasolom, vezessen ún. fejfájás naplót, melyben rögzíti, mikor, milyen erősen fájt a feje, milyen gyógyszert vett és használ-e. Ez sok segítséget nyújthat az anamnézis felvételénél.



Üdvözlettel:



Dr. Vida Zsuzsanna
Dr. Vida Zsuzsanna
Dr. Vida Zsuzsanna neurológia
Kezdődő térd és csipőfájdalom estetén hol lehet keresni a hatékony gyógyítás lhetősé-gét?
Tisztelt Üveges Ferenc!



Előzetes diagnózis (Rtg,MR) alapján, vizit keretén belül bővebb információt tudunk adni rendelési időmben. (H,Cs, 13:30-18:00)

Az árakról bővebben itt tájékozódhat: https://www.fajdalomkozpont.hu/arak

Bejelentkezni az alábbi telefonszámon tud: +3670/621-2423



Tisztelettel:

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc

sebész, fájdalomspecialista
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Tisztelt Doktor Nő/ Úr!



Nyáktömlő gyulladás van a térdemben,a munkám (tetőfedés) során megerőltettem. Már a múlt héten is problémák voltak vele, 3 napot pihentem, de még erősebben visszatért a fájdalom, illetve még jobban megduzzadt, bepirosodott a térdem, és már a járás is nehezemre esik. A múlt héten 400 mg-os Ibuprofent és Voltaren kenőcsöt használtam. Most 600 mg-os Ibuprofent és Amoxicilline/Clavulaanzuur (mylan, 500/125 mg) antibiotikumot írt ki az orvos, mivel lázam is volt, van. Külföldön vagyok ,ezért szeretném megkérdezni, általában mennyi időt vesz igénybe, hogy olyan szinten meggyógyuljon a térdem, hogy újra munkába tudjak állni. Még 9 napom van hátra eredeti terv szerint, hogy hazamenjek, Ön szerint van értelme maradnom?



Válaszát előre is köszönöm,

Tisztelettel :



Kiss Csaba
Tisztelt Kiss Csaba!



Alapos klinikai kivizsgálás javasolt. Valószínűsíthető, hogy térd MR vizsgálat sem lesz elkerülhető. Ennek függvényében lehet a további kezelésekről, illetve kórjóslatokról dönteni. Célszerű lenne minél hamarabb szakorvosi vizsgálaton részt venni a láza és a fájdalmai okának felderítésére is, és amennyiben a láz és a fájdalom tartós, a hazajövetel is indokolt.

Üdvözlettel

Dr. Páll Zoltán
Dr. Páll Zoltán
Dr. Páll Zoltán Traumatológus, sportorvos

Hírek

Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

A különböző okok miatti fájdalom komplex szemléletű kezelése mellett a FájdalomKözpont azzal is büszkélkedhet, hogy egy milliárdos árbevételű magánegészségügyi hálózat tagja. Dr. Babai László, a FájdalomKözpontot is magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója a hálózat történetéről és jelenéről beszélt a portfolio.hu-nak.

Ízületi fájdalmat okozhat a koronavírus

Ízületi fájdalmat okozhat a koronavírus

A koronavírus legismertebb tünetei közé tartozik többek közt a láz, a köhögés, a légszomj, a kimerültség, ám a betegek egy része ízületi fájdalmakat is tapasztal. Dr. Arnold Dénes Arnold MSc, a FájdalomKözpont sebésze, fájdalomspecialista, a neurálterápia - és a HKO / TCM szakorvosa a pandémia alatti fájdalomkezelés lehetőségeiről beszélt.

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport