Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Ur!



Olyan problemam lenne,hogy egy hete elkezdett huzodni a bal vadlim. Nem egesz nap csak ugy idoszakosan. Majd elkezdtem szedni vadgesztenye kapszulat mostmar egy 3-4 napja szedem. Meg kicsit huzodik,de mar nem gorcsol bele annyira mint az elejen. Most viszont elkezdett fajni a terdem. Idokozonkent bele nyilal a fajdalom aztan elmulik. Es ez most viszont mint ket terdemben erzem. Hozza kell tennem,hogy kulfoldon vegzek takarito munkat. Tehat egesz nap jovok-megyek vezetek lepcsozok fel-le. Amugy 30 eves no vagyok dohanyzom. Ilyen fiatalon kialakulhat valami izuleti esetleg porc problema esetleg megeroltetesbol adodoan? Vagy esetleg valami komolyabb problemara gondoljak? Egyebkent nem dagad a labam,nincs borpir sehol a labszaron vagy a terd korul. Valaszat elore is koszonom.
Tisztelt Hölgyem!



Panaszait okozhatja megerőltetés, mozgás-szerv rendszeri eltérés, magnézium hiánya vagy érrendszeri megbetegedés is.

Érsebészeti konzíliumot javasolok Önnek elsősorban, panaszai kiderítésére.



Tisztelettel

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Minden reggelre mind két kezem feje be van görnyedve és válltól ujjom

hegyéig le van zsibbadva .Legalább 2 éve szenvedek vele-ősszel és tavasszal felveszek egy fizikóterápiát de nem igazán használ. Mitől lehet ez? és kihez forduljak? Maradok tisztelettel .

,Nagyné Judit
Tisztelt Hölgyem!



Ideggyógyász konzíliumot és nyaki gerinc röntgent, valamint MR vizsgálatot javaslok Önnek.



Tisztelettel,



Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Tisztelt Doktor Úr - Doktor Nő!

Az en problemam olyan kicsit fura jellegu, es amin sajnos nem tudnak segiteni az itteni orvosok, mert nem tudjak mi okozhatja. Igy csak lokdosnol mindig tovabb.

A labam faj, de mar tibb mint egy eve. A hatso comb resznel jezdodott, aztan a teedem folott ereztem olyat mintha gumival sziritanak el, majd ez az erzes a terdem ala vonult. Onnan a fajdalom a jobb sarkamba ahinnan huzodott felfele a kulso boka majd a labfej fele.

Mist jelenleg a jobb labam nem faj, de viszont atment a bal talpamba. Itt a sarok resznel kezdodott alulrol, majd a belso boka resz is mar fajt es mist jelenleg a bal labfejem az ujjak mogott valamint ugyan ott alul is borzalmasan faj. Termeszetesen ez mind be is van dagadva es forro azon a helyen. Bar a labam a comb resznel is be van dagadva. Allo munkat vegzem. Er vizsgallaton mar voltam ott semmit nem talaltak, valamint a reumatolig sem es az ortoped sem. Nem tudom osszefughet e azzal, hogy 48 eves koromra ( megjegyzem nem vagyok tulsulyos 55-56 kg), de gugolo helyzetbol csak kapaszkodas segitsegevel valamint magasabb helyre mint szek csak segitseggel birok felallni ill. fellepni. Amennyiben esetemmel mar talakozott, kerem irja meg mi okozhatja a vandorlo fajdalmat, hogy kiindulo pontot tudjak mondani az orvosomnak. Koszonettel Nemes Ilona
Tisztelt Hölgyem!



Ideggyógyászati vizsgálatot, ágyéki gerinc röntgent és vércukor kontrollt javaslok Önnek. Az eredmények birtokában lehet a további kezeléseket eldönteni.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
20.éve lézerrel műtött beteg vagyok.4 es ágy.csig.disc.hern.azóta is állandó fájd.ban élek.durazsákban tarlov- ciszta.Semmi nem haszn.izületi blokád előtt állok, milyen kontraindik.lehets.Nagyon félek.Érdemes- e?Sok más bet.is van.65 éves vagyok.Köszönöm segitségüket.
Tisztelt Hölgyem!



Az ízületi blokád hatékony eljárás, akár mesterséges, akár természetes hatóanyag tartalmú készítményekkel. Funkcionális gyógytornát javaslok. Leleteivel kérem, fáradjon be klinikánkra, rendelési időmben (H,Cs 13:30-18:00)!



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Üdvözlöm! Már évek óta küszködök mellkasi fájdalmakkal , csomókkal. Több napi-heti masszirozásra eltűnnek. Sokféle kenőcsöt kipróbáltam. Túlsúlyos vagyok, rokkant-13 féle gyógyszert szedek. Kérem adjon tanácsot milyen kenőcsőt esetleg tapaszt javasol. Vas megyei vagyok , igy elutazni nem tudok Önhöz.Köszönöm válaszát ! Üdvözlettel-Tarjáni Tiborné Szabina
Tisztelt Hölgyem!



Belgyógyászati, valamint bőrgyógyászati vizsgálatot javaslok Önnek, vércukor kontrollal. Látatlanban nem tudok mit mondani. Panaszaira jó hatással lehet az Aranymenta krém.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Már négy napja fáj a bal ,tomporom nem érzem jól a bal lábamat,volt hogy össze csuklottam ,fekszem de pici javulás sincs,Mri vizsgálaton találtak 27mm cisztát!Azt mondta a dr úr nem kell műteni pihenjek de ez már öt éve !Őrült fájdalmam van!köszönöm
Tisztelt Hölgyem!



Panaszát okozhatja kopás, az ízületi tömlő gyulladása, illetve izomzat eredetű okok. Javaslok Önnek orthopaed konzíliumot.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Üdvözlet! Szeretnék érdeklődni a térd kopás kezeléséről. Tisztelettel Kanalas Piroska
Tisztelt Hölgyem!



A kezelési lehetőségek a következők: Kollagén injekciós kúra + lágylézer, hialuronsav injekció kúra, Porc újjáépítő kezelés (PRP) és hialuronsav. Ezeket a kezeléseket ajánlatos kiegészíteni funkcionális gyógytornával, valamint porcépítő készítmények szájon át történő alkalmazásával.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Szép estét! Térdpanaszomra szeretnék megoldást. Üdvözlettel: Horváth Jánosné Márti
Tisztelt Horváth Jánosné Márti!



Fájdalomközpontba való bejelentkezéshez, valamint bővebb információért kérjük hívja az alábbi telefonszámot +36 70/621-2433.



Üdvözlettel,

Locherer Zita
Szia niki vagyok!

Kb.ket hete faj a vallam!egy hete kenem es szedek rá fajdalomcsillapitot!nem minden nap faj egyforman!vmikor gyengébb vmikor elviselhetetlenul szur vagy mintha kest szurkalnanak!

Nyakam nem.faj de egy kisebb pukli van a nyakam es vallam közöt!de nem kemeny hanem puha!de hala isten telleg nem nagy!

Mi lehet az oka?Koszonom
Tisztelt Hölgyem!

A panaszai oka lehet sport túlterhelés, trauma,izomhúzódás, nyaki-gerinc eltérések. Pontosabb diagnózisért fáradjon be Központunkba konzultációra. Bejelentkezés a 06 70/621-2433-as telefonszámon vagy írjon email címünkre a info@fajdalomkozpont.hu-ra.



Tisztelettel:

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Kedves dr . A panaszom az lenne hogy gyerek koromban is rengeteget szenvedtem a lábaim miatt,sajnos a hosszú évek elteltével sem lett jobb

Borzalmasan fáj mind kettő a fájdalom a vádlimban van. Szinte már minden napossá vált. Ha megyek ha pihenek i tenzíven fáj. Szinte már elviselhetetlen. Van amikor már rá álni is alig birok. Persze voltam orvosnál de dzerintem ők nem vesznek komolyan engem. Kaptam krémeket és ennyi. Ami nem is használt. Szeretném kideríteni mitől szenvedek már évek óta

A fájdalom égető és borzalmasan fájdalmas

Válaszát elöre is köszönöm.
Tisztelt Hölgyem!



Háziorvosi kivizsgálás javasolt, valamint doppler ultrahang vizsgálat, az eredmények tekintetében érsebészeti vizsgálat. Javaslok még vér vizsgálatot (nagyrutin), illetve magnézium pótlást és gyógytornát.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista

Hírek

Nehezen megy a gépelés? A csuklóban is lehet íngyulladás

Nehezen megy a gépelés? A csuklóban is lehet íngyulladás

A csuklóban jelentkező tendonitis tulajdonképpen íngyulladás, amely jellemzően egy sérülés vagy valamilyen ismétlődő mozdulatsor miatt alakul ki. Tehát például a napi sokórás számítógép használat miatt gyulladás alakulhat ki, ami akadályozza a további sokórás számítógép használatot. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos a hatékony megoldási lehetőségekről beszélt. 

Rheumatoid arthritis miatt is fájhat az állkapocs

Rheumatoid arthritis miatt is fájhat az állkapocs

A rheumatoid arthritis az ízületek fájdalmát és gyulladását okozza, de nem csak a nagyízületeket érintheti. Dr. Selyem Réka MSc, a FájdalomKözpont reumatológusa arról beszélt, milyen tünetei lehetnek az állkapocsban az ízületi gyulladásnak és mit lehet tenni ellenük. 

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport