Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Azzal a keressel fordulok Önökhöz, miszerint masfel honapja tobb helyen is fajdalmat erzek az izuleteimben, leginkabb nyugalmi allapotban. Voltam neurologusnal ahol kaptam Movalis nevu gyogyszert, illetve Sirdalud-ot. Valamennyire hatott de egy het mulva ujra ereztem a tuneteket de mar erosebben. Eleinte konyek/kar tajekon, mostanra mar a terdem, sipcsontnal legfokepp es az agyekcsontnal hatul. Keszult nyaki gerinc illetve koponya MR vizsgalatom amik negativ eredmennyel szolgaltak. Jelenleg 4 bolcsessegfogam var kihuzasra, az egyik elegge gyulladt is. Okozhatja ezeket a fajdalmakat? Talan a stressz is kozrejatszik, a fajdalmak kisse megterhelnek hiszen 22 eves vagyok. Aktivan nem sportolok, de mozgashianyban nem szenvedek. Voltam reumatologian, de mivel nem volt duzzanatom es pirossag illetve laz nem jelentkezett nem irtak ki vizsgalatot, azt mondtak biztos a fogam miatt van..

Elore is koszonom valaszukat.

Klaudia
Tisztelt Hölgyem!

Az úgynevezett góc (rossz fogak, melléküreg gyulladás, nőgyógyászati gyulladás) okozhatnak ízületi fájdalmakat. A foghúzás után további góckutatást javaslok. Ha ezek eredménye is negatív és panaszai fennállnak, részletes reumatológiai kivizsgálást javaslok.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Üdvözlöm Krisztina vagyok röviden el mesélnek egy 12 evés lány aktuális problémáját. Egy elég erős kéz merevedéssel kezdődőt korhazba kerül ott meg történt a vér vétel semmi problémát nem tálaltak pár nap ismét othon a merevedés persze újból meg jelent ismét kórház most már a lumbàlàs következett istenek hála semmi bajt nem tálaltak koponya ct is meg történt el térés nincs .....Most ott tartunk h napi 2szer keze van h lába be áll ön mit gondol??? Kérem várom válaszát minden jót. ..........
Tisztelt Hölgyem!

Javaslom gyermek neurológiai és gyermek infectológiai konzíliumokon való részvételüket.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Tisztelt doktor úr.
Pszoriazissal es izületi fájdalmakkal kuzdok evek ota. Magas a labor eredmenyemben mindig a gyulladas es a CRP.
MRI- vizsgálaton voltam ma ahonnan a következö lelet érkezett e-mailen. Az értelmezését és tanácsát szeretném kérni. Köszönettel Mihalik Timea
A lelet tartalma :
Aktuális folyadék jelek sem intraarticularisan sem subchondralisan nem ábrázolodnak.
Láthatóak azonban lateriálisan II fokozatu erosiok.
Vélemény:
Aktivitási jeleket nem mutató erosin sacroileitis mindkét oldalon II fokozottal
Tisztelt Hölgyem!

A psoriasis megfelelő szakorvosi kezelése az alappillér, jelenleg a keresztcsontnál vannak Önnek eltérései, az alapbetegségéből adódóan. Kérem fáradjon be konzultációra a leleteivel, rendelési időmben.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Jo napot nekem az lenne a kérdésem hogy nekem nyaki sérvem van 2 is 5, 6 csigolyán 5 mm es és 3-4 másik mütétet javasoltak de viszont sok ismerősöm azt mondja h nagy mütétt és nem szabad ijenbe belemenni mert nem feltétlen jo megoldás jelleg is zsidad kezem de már nem mint elleinte elviselhető és nyakam is fáj vagyis válam pontosan nem is tudom igy meghatározni de is elviselhető persze ezekre kaptam izom lazitott es fájdalom csilapitott amitől javultam de mindig nem az igazi kb másfélhònapja vagyok igy önszerint is mütét lenne logikus vagy inkább valamijen terápia lenne jo az esetembe ha nem mütettem meg akor mik lehetnek ennel következményei válaszát előre köszönöm egy (24 éves lány )
Tisztelt Hölgyem!

A nyaki gerinc-sérv műtéti megoldásáról idegsebész dönt. Ha Ön nem szeretne műtéti beavatkozást, akkor funkcionális gyógytorna és a klinikánk által alkalmazott komplex, konzervatív, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő eljárások jönnek szóba (részletek a honlapunkon). Fáradjon be leleteivel konzultációra, rendelési időmben.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Tisztelt doktor úr. Hosszú időn keresztül fogfájás szerü fájdalmat érzek a bal bokám és kb 20-25 cm-re a lábszáramon is. Hosszú vizsgálatok után idegsebészhez kerültem.MRI Készült a gerincemről. Az idegsebész szerint az 5. csigolyából kilépő ideget teljes mértékben szoritja a csigolyán felrakódott meszesedés, amit mütéti úton el kell távolítani.Nem tudom, hogy a mütét elvégzésével a fájdalom megfog e szünni,vagy a sérült ideg miatt már a fájdalom nem fog jelentősen csőkkenni.Mivel teljesen bizonytalan vagyok a doktor úr véleményét szeretném kérni.
Válaszát előre köszönöm!!
Tisztelt Uram!

Az úgynevezett "dekompressziós" műtét a fájdalmát csökkenteni fogja. Javaslom, hogy konzultálja meg idegsebészével, hogy egyéb eltérés nincs-e az érintett gerincszakaszon, az esetleges kiújulás elkerülésének megelőzése végett.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Good afternoon,

I have damaged the tendon in the little finger of my left hand playing rugby. I have seen a surgeon for a consultation in the UK. I have no breaks in the finger, but he wanted to see if the tendon was ruptured as this would dictate what the surgery would look like. I have just moved to Budapest, and therefore would look to get the surgery here, as it is not practical to travel back to the UK for appointments. I would to understand your process and equally a cost. If the cost is too high I would consider going back home to receive the free treatment on the NHS system.

I look forward to hearing from you.

Best Regards
Andy
Dear Mr. Andy Jackson,

if your tendon is is ruptured (or partially ruptured) it's suggested to arrange appointments to hand surgery dept. in Hungary either at state, or privately owned hospital. (See visit internet for details.)
If surgery not needed or not to be applied due to time- window, pls. visitour private clinic for different injection treatments or other treatment modalities (soft laser, eswt.).
Detailscan be seen at our website concercing the different treatments administered by us and price.

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
csináltattam röntgen felvételt a forgómról és itt azt mondták , hogy porckopásom van szeretném ha megállapitaná , hogy van e porckopásom, elkűldeném a röntgen felvételt önnek , csak még nem tudom , hogy hogy tudom eljuttatni . Este fáj nagyon , reggelre már nem fáj annyira de sántálok . mit tud ajánlani hogy meggyógyuljon , ha egyáltalán porckopásról beszélűnk . mert itt egyik orvos azt mondta , hogy porckopás , de a másik azt hogy nem porckopás , én nem tudok eligazodni rajta , ezért kérném a segitségét. köszönöm.
Tisztelt Uram!

Orthopaed konzíliumot javasolok Önnek, valamint egy kiegészítő MR vizsgálatot.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
másfél éve szenvedek borda fájdalommal edigi vizsgálatok m1300 diagnozist álapit meg a borada fáldalmamam nem szünik nagyon sok fájdalom csilapitot szedtem nesok mszteroid inekciot terhelésre erösödig afájdalom van mikor csontig rász a nem tudna nekem segiteni már bármire képes lennék csak ne szenvedlyek valami gyogy mod válaszat köszönöm
Tisztelt Hölgyem!

Reumatológiai és ideggyógyászati konzíliumot javaslok.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Tisztelt Doktor Ùr!2017.02.25-e òta bal oldali lokalizàlt,alhasi,szùró fàjdalmat èrzek,egy hete a jobb oldalon is jelentkezett az alhasban a lokalizàlt szúrò fàjdalom.Kiivizsgàlàsok sora az elmùlt fèlèv,eredmènyek:Reuma MRI:LV discoapthia,kisüzeletekben gyulladàsos jelek,subchondralisan min.oedema),gyógyszer:sirdalud 6mg,2x550 mg apranax;gasztroenterologia: belső aranyèr Hogyan csökkenthető fàjdalom?Tisztelettel: Anikó
Tisztelt Hölgyem!

Az LV discopathia reumatológiai kezelésekkel, az általunk alkalmazott különféle komplex, konzervatív kezelésekkel is csökkenthető, melyekről bővebb információt honlapunkon talál (www.fajdalomkozpont.hu). Javasolok még hasi ultrahang vizsgálatot is. Leleteivel, kérem fáradjon be konzultációra!

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Tisztelt Doktor Úr!
Egy hete fáj (szúr is időnként és zsibbad) a nyak és vállizmom mindét oldalon. A jobb kisujjam, pár napja a bal is. A jobb gyakran zsibbad is. A jobb karom a könyökömtől lefele fáj, néha a könyököm és a csuklóm erősen szúr. A jobb mutatóujjamban a csont fáj.
A jobb kezem gyengének, erőtlennek érzem. Időnként a tenyerem is zsibbad a kisujj felőli részen.
A nyak és vállizommal több mint 10 éve ez a fájás előfordul gyakran, de akkor a rozmaringos krém és a pihentetés elég volt.
Háziorvosom nyaki gerinc röntgenre küldött. Hétfő lesz eredmény
Péntek óta szedem a Xilox szuszpenziót és a Mydeton (150 mg) tablettát és egyhete kenegetem a rozmaringos krémmel.
Majd mennem kell reumatológiára. Kb novemberre lesz időpont.

Június-júliusban heti kétszer kb egy órát vágtam fejszével fát, illetve pakoltam is a darabokat.
Akkor kezdett fájni a mutató ujjam. Mielőtt 12-én ilyen rossz lett a helyzetem sokat színeztem.
Munkahelyemen számítógéppel dolgozom egy irodában.

Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a probléma. Ez lehet-e alagút szindróma?
A fejszézés, fapakolás, színezés miatt lehet-e ez az állapot?
Egyenlőre 4 adag gyógyszer után nem érzek változást, talán csak annyit az első beszedése után, hogy reggelente nem fáj ha kinyújtom és behajlítom az ujjaim. Kb mikor várható a hatás?
Várjak novemberig reumatológiára vagy mindenképpen fel kellene keresnem egy magánorvost?

Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Hölgyem!

Én is javaslom a reumatológiai kezelést a röntgen lelet birtokában. Amennyiben magánszolgáltatói kezelést szeretne beutaló és várólista nélkül, kérem fáradjon be klinikánkra a leleteivel.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista

Hírek

Lehet-e mozogni, sportolni térdfájdalom esetén?

Lehet-e mozogni, sportolni térdfájdalom esetén?

A térdfájdalom nem csak a sportot, de a hétköznapi tevékenységeket, lépcsőzést, gyaloglást is megnehezítheti. Sokakat éppen a fájdalom tart vissza a mozgástól, úgy érzik, feltétlenül kímélni kell az ízületet. Holott dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos szerint fontos lenne mozgatni még a fájós ízületeket is és a megfelelő módszerekkel megállítani az állapotromlást.

Mozgásszervi fájdalom? Ezt érdemes tudni a szteroid kezelésekről

Mozgásszervi fájdalom? Ezt érdemes tudni a szteroid kezelésekről

Sokan tudják a szteroidokról, hogy gyorsan ható, hatékony szerek a fájdalomcsillapításban, gyulladáscsökkentésben. Dr. Arnold Dénes Arnold MSc, a FájdalomKözpont sebésze, fájdalomspecialista, a neurálterápia - és a HKO / TCM szakorvosa azonban arról is beszélt, mi a különbség a szájon át szedhető és injekcióban hozzáférhető szteroidok közt, mikor válnak be ezek az eljárások.

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica Egészséghálózat