Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelt Fájdalom Központ.
Egyik térdemben mérsékel porckopás van.Szeretnék érdekődni a hialuron sav inekciós térd fel töltésről? Milyen vizsgálatok kellenek és mennyibe kerül?
Köszönettel Nagy Mihályné


Tisztelt Nagy Mihályné!

Szakorvosi vizit alkalmával tudja a doktor úr meghatározni, hogy pontosan milyen vizsgálatokra van szüksége. Hialuronsavas injekcióinkról, vizsgálatoktól, illetve árainkról honlapunkon tájékozódhat: https://www.fajdalomkozpont.hu/arak
Bejelentkezni a +3670/621-2433-as telefonszámon tud.

Üdvözlettel,
Locherer Zita
asszisztens
Üdvözlöm!
A jobb vállamba ízületi kopás van és emiatt Hialuronsavas injekciót szeretnék kérni.Van-e Önöknél erre lehetőség?
Tisztelettel:
Hikkel László
Tisztelt Hikkel László!

A Fájdalomközpontban hialuronsavas injekció beadására van lehetőség. Árainkról részletes információt honlapunkon talál. https://www.fajdalomkozpont.hu/arak
Bejelentkezéshez kérjük hívja a +3670/621-2433-as telefonszámot.

Üdvözlettel,
Locherer Zita
asszisztens
2012.-ben kezdődtek gondjaim ,Diagnózis Q2883 gerinc ereinek nem vérzett arteoriovenosus rendellenességét állapították meg. A főorvos Úr megműtött azt mondta az utolsó pillanatban, mert bármelyik nap megbénulhattam volna.
2015-2016.ban visszamentem MR-re semmit, nem mutatott ki, a Főorvos Úr azt mondta, se be, se ki nem tud belőlem kivenni, tornázzak. ( Különben csak hálával tartozom Neki!!!)
Állandóan azt érzem, mintha izomláz lenne az alsó lábszáramban és nehezen járok 6 éve tartó fájdalom már, nagyon terhes. Mit tanácsolna? Mit tegyek? Köszönettel KKati
Tisztelt Király Kati!

Mindenképpen keresse fel az Önt operáló orvost. Ő tudja megmondani, hogy mit látott, illetve mit csinált a műtét alkalmával.

Tisztelettel,
Dr. Páll Zoltán
Király Kati

Dr. Páll Zoltán

Traumatológus, sportorvos
Tisztelt Dr!
Augusztus 6-án történt egy kisebb balesetem egy gödörbe belecsúszott a làbam.A cipőt alig tudtam màr pàr màsodperc utàn levenni.Azonnal bementünk a kórhàzba ott azt mondtàk nincs törés tesznek egy gipszet hàtha szallagszakadàs.HAT hétig gipsz volt rajtam levették és azt mondtàk most màr hasznàljam ugyan úgy mint a màsik làbam,de sajnos nem tudom mert nagyon be van dagadva még mindíg és nagyon fàj.Szeretném Öntől megkérdezni ez valóban így magàtól meg fog gyógyulni külső belső bokaszalag szakadàs van a papiron vagy keressek inkàbb egy orvost aki esetleg meg is nézi nem csak rànézésre diagnosztizàl?
Vàlaszàt előre is köszönöm!
Tisztelt Bartók Zoltánné!

A kezelés mindig komplex és egyénre szabott kell, hogy legyen. Egy alap vizsgálat, majd egy képalkotó eljárás (MR) után tudjuk eldönteni a teendőket.

Tisztelettel,
Dr. Páll Zoltán
Bartók Zoltànné

Dr. Páll Zoltán

Traumatológus, sportorvos
T.Doktor Úr!
Reumatológián Nyaki UH kezelést kapok, a kérdésem, hogy ez a kezelés megemelheti-e a vérnyomásom?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Piri!

A nyaki UH kezelés nem emelheti meg a vérnyomását!

Tisztelettel,
Dr. Páll Zoltán
piri

Dr. Páll Zoltán

Traumatológus, sportorvos
Szep jo napot kedves Doktor ur, evekkel ezelott volt isiaszom, most nagyon hosszu ideje faj a jobb labam, pontosabban a terdem hatul es azt koveto hus a labamba alul, neha van hogy , becsuklik a labam es nem tudok lepni ahhoz meg kell alljak egy par percet es ugy induljak el, voltam atvilagitasra nem talaltak semmit, be szedtem egy rakas gyogyszert es semmi nem segit, ha ulok az agyba kinyujtott labbal a farba jobb felol (fenekem) ego fajo erzest erzek, az lenne a kerdezem a lab fajasom a derekamtol jon? Vagy a jobb lapockam alatti fajdalomtol , elore is koszonom a lehetoseget hogy irhattam tisztelettel Rozalia
Tisztelt Hollanda Rozália!

A panaszokat első lépésben egy alapos orvosi kivizsgálással tudja tisztázni.

Tisztelettel,
Dr. Páll Zoltán
Hollanda Rozalia

Dr. Páll Zoltán

Traumatológus, sportorvos
Tisztelt Doktor!
Klimax elején tartó hölgy vagyok.Pár napja ėrzek bal kezem fején viszkető ėrzést, kezemben tűszúrásokat érzek, az egész karomban néha enyhe fãjást érzek. Hónapokkal ezelőtt is éreztem hasonlóakat, de rövid ideig tartott.Sokat vezetek munkámból kifolyólag.Mit kellene tennem hova forduljak?
Válaszát előre is nagyon köszönöm!
Tisztelettel: Ildikó
Tisztelt Horváthné Ildikó!

Panaszaival kérjük először mindenképpen forduljon háziorvosához, vagy ideggyógyászhoz.

Tisztelettel,
Dr. Páll Zoltán
Horváthné Ildikó

Dr. Páll Zoltán

Traumatológus, sportorvos
Csonthartya gyulladasom van 3 hónapja és nem múlik pihentetés után se.Futó vagyok,de csak biciklizés van most.Jegeltem,kentem,gyulladás csökkentőket szedtem,és továbbra se múlik!
Mit tegyek még h újra futhassak?
A sipcsont FÁJ nagyon!!!
Tisztelt Patakiné Tápai Erzsébet!

Egy alapos orvosi vizsgálat mindennek az alfája és omegája!

Tisztelettel,
Dr. Páll Zoltán
Patakiné Tápai Erzsébet

Dr. Páll Zoltán

Traumatológus, sportorvos
Szép Napot! Érdeklődni szeretnék,hogy a derékfájdalom ami lábzsibbadással társul okozhat-e TIA agyérgörcsöt? Szemészeten ,Neurológián jártam nyaki UH rendben.Válaszukat előre is köszönöm. Üdv :LAZÁNYI ANDREA
Tisztelt Lazányi Andrea!

A derékfájdalom nem okozhat TIA-t, de a TIA okozhatja a derékfájdalmat.

Tisztelettel,
Dr. Páll Zoltán
LAZÁNYI ANDREA

Dr. Páll Zoltán

Traumatológus, sportorvos
Tisztelt Hölgyem/Uram!

Szeretnék érdeklődni, hogy a hialuronsavas injekciós kezelés 80 éves korban mennyire hatásos? Nagymértékű kopásból eredő és hosszú évek óta fennálló panasz esetén is hatásos lehet ez a fajta kezelés? Nagyságrendileg, anyagilag a kezelések mennyibe kerülnek?

Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelettel: Andrea
Tisztelt Andrea!

Mindenekelőtt egy friss MR vizsgálat szükséges, csak utána tudjuk megmondani, hogy van-e értelme a hyaluronsavas injekciónak.

Tisztelettel,
Dr. Páll Zoltán
Andrea

Dr. Páll Zoltán

Traumatológus, sportorvos

Kérdezzen orvosainktól!


Prima Medica Egészségközpontok
