Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Profi soort mellett(kosárlabda, heti 5 edzés), jelentős fájdalom és izomgyengeséget tapasztalok mindkét lábszáram, sípcsont melletti, belső felén. Ezen kívül, bizonyos pozíciókban a gerincem alsó része fáj. Vizeletvisszatartási problémáim is vannak. A tünetek terhelés hatására fokozódnak. Mi a teendő?
Tisztelt Naményi Márk!

Klinikai vizsgálat után, diagnózis birtokában lehet megmondani, hogy mi okozza a problémát, mi vele a teendő.
Kérjük, jelentkezzen be szakorvosi vizitre az alábbi telefonszámon: +3670/621-2433.

Üdvözlettel,
Locherer Zita

Szeretnék bővebb felvilágosítást a Guna kezelésről,
Köszönettel
Horváth Mária Anna
Tisztelt Horváth Mária Anna!

Kezeléseinkről ás árainkról bővebb információt a FájdalomKözpont honlapján talál.
www.fajdalomkozpont.hu

Üdvözlettel,
Locherer Zita
Tisztelt doktor úr!
Az lenne a kérdésem, hogy a gutta betegséget a nagy labújjnal lehet e kezelni valamilyen formában??
Tisztelt Hölgyem!

Ha jól értem a leírtakat, kérem forduljon orthopaed szakorvoshoz, vagy bőrgyógyászhoz.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Hegedűs Andrea Marika

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc

Fájdalom specialista
Tisztelt Dr!
Olyan problémám van, hogy fáj a jobb csuklóm hónapok óta. Nincs bedagadva, tudom mozgatni, nyomásra sem fáj, csak ha használom. Kezdetben a csuklómnál fájt mostmár terjed lefele az alkaromra. Cheerleading sportágat űzöm, illetve kasszásként dolgozom. Korábban is fájt a csuklóm de elmúlt, most azonban visszajött sokkal nagyobb fájdalommal. Újabban a bal csuklóm is szokott fájni. Voltam orvosnál, nem mondott semmit csak hogy kenegessem ha szükséges fájdalomcsillapító. Aggódom, mrrt hallottam, illetve tapasztaltam, hogy a csuklóbetegségeknek komolyabb következményei is lehetnek ha elhanyagolják. Szeretném kikérni más orvos véleményét is ez miatt.

Köszönettel

Méhes Anett
Tisztelt Hölgyem!

Rheumatológiai kivizsgálást javaslok, addig is lehetőleg viseljen csuklóbandázst munka közben.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Méhes Anett

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc

Fájdalom specialista
Jó napot kívánok.38 éves 3 gyermekes édesanta vagyok.6 éve rendszeresen futok.Tavaly november eleje körül egy rossz mozdulatnál éles fájdalmat éreztem a derekamnál.Kb.1 hónap után fordultam orvoshoz mert a fájdalom nem enyhült ès zsibbadást is éreztem a jobb lábamba és enyhe görcsöket.Kaptam fájdalomcsillapítókat gyulladáscsökkentő gyógyszeteket ès 10db Almiral injekciòt is kiszedtem.Eredménytelenül.Kb.1 hónappal ezelőtt annyira elkapott a fájdalom a görcs hogy ordìtani tudtam volna a fájdalomtól.Azonnal kórházba mentünk és bent is figtak.12 napig szedtem az infuziókat és gyògyszereket.Az utolsó napon kaptam egy ózon injekciò kezelést amit CT alatt végeztek el.Nem mindom hogy nem segített 3.4.nap után éreztem hogy jobb.Viszont valamelyik nap elviselhető enyhe fájdalmam van másik nap meg szinte mintha semmi kezelésen nem estem volna át.Febr.16.án megyek neurologiara és ott a doktornő fogja megmondani hogy mikor fogom kapni a következő ózon injekciót.Valamikor már arra gondolok hogy jobb lenne a műtét hogy már ne érezzem ezt a fájdalmat.Mikor kell elkezdeni a tornát.Jelen pillanatba még a torna gondolata is fáj.Ön szerint mi lenne a legjobb megoldás?Kiszedni a maradék ózon injekciót és türelemmel várni a javulást vagy inkább műtét és ùgy várni a gyógyulást.Köszönöm válaszát.
Tisztelt Hölgyem!

Kérdéseivel kérem forduljon az Önt kezelő kollégákhoz. A műtéti indikációról az idegsebész kolléga dönt az Ön vizsgálata és képalkotó eljárások eredményének és a klinikai képegyüttes kiértékelése után.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Lengyel Anikó

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc

Fájdalom specialista
Tisztelt Doktor Úr/Nő!

2014-ben egy súlyos autóbalesetben a bal térdemmel eltörtem az autó műszerfalát, de akkor az orvosok szerint nem sèrült meg a térdem (látható jele tényleg nem volt). Az évek múlásával a fájdalom előjött, mindennapossá vált. 33 éves vagyok, jártam ortopédián, csináltattam CT felvételeket, az eredmény annyi, hogy kevés a folyadék a térdemben, nem tudnak a fájdalommal mit kezdeni, kenegessem Voltarennel és használjak bandázst. Szeretném megtudni, hogy tényleg csak ez lenne a megoldás a fájdalom és a járás közbeni kattogó hang megszűntetésére?
Tisztelt Hölgyem!

A leírt tünetei, panaszai alapján, kérem fáradjon be leleteivel klinikánkra konzultációra,vizsgálatra. Viszkosupplementációs kezelést javaslok és funkcionális gyógytornát.
Bejelentkezéshez, kérem hívja a +3670/621-2433-as telefonszámot.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Adrienn Roth

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc

Fájdalom specialista
Kedves Doktor Úr!

MRI által igazolt, lumbális 4-es, 5-ös csigolya gerincsérv nyomhat-e olyan idegpályát, mely jobb ill. bal térdnél (váltakozva) erős fájdalmat okoz? A térdfájdalom mindkét esetben a belső térdszalagnál jelentkezik.

Válaszát köszönöm szépen!

Üdvözlettel:

Czéró József
Tisztelt Czéró Józsefné!

Igen, nyomhatja az idegpályát, de mindenképpen ki kell vizsgálni az említett térdproblémát.

Tisztelettel,
Dr. Páll Zoltán
Czéró József

Dr. Páll Zoltán

Traumatológus, sportorvos
Kedves Dr. Arnold D. Arnold!
Hogy függ össze a fejfájás a zajjal? Kiválthatja-e egy ventilátor, egy motor állandó monoton zúgása a fejfájást, dekoncentrációt, az elalvási nehézséget!
Miért nem mindenkinél? Kell-e hozzá agyi vénás eltérés, AVM, érszűkület vagy tágulat? Vagy független ezektől ?
Köszönettel várom válaszát.
Egy a sok tanítványa közül.
Visy Katalin
Kedves Katalin!

Igen, a zaj, mint krónikus inger zajártalomként okozhatja a leírt tüneteket. Első lépésben kérem forduljon ideggyógyász szakorvoshoz kivizsgálásra.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Visy Katalin

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc

Fájdalom specialista
Tisztelt Cím!

34. hetes terhes vagyok. 2 napja erős fájdalmas becsípődés van a hátamon, a gerinc mentén, szinte minden mozdulatra iszonyatos erős fájdalmam van! Nem tudom mit lehet tenni! Algopyrin, Panadol semmit nem használ! Nagyon érzékeny nyomásra is! Kérem szíves visszajelzésüket!
Köszönettel Bors-Tölgyesi Zsuzsanna
Tisztelt Hölgyem!

Kérem, mindenképpen keresse fel a gerincgyógyászati központot.

Tisztelettel,
Dr. Páll Zoltán
Bors-Tölgyesi Zsuzsanna

Dr. Páll Zoltán

Traumatológus, sportorvos
A jobb oldalam a fejem bubjától a talpamig fáj, gyenge.
A karom, lábam nagyon fáj és a csipőm a fenekem felé erősen duzzadt.
A fejem, nyakam. a derekam -vesém?- a fenekembe, combom erősen gyenge Ízzadékony vagyok, hideg verejték, a mellkasomba nyomás. Ez a jobb oldalam.
A baloldalamba is érzem, még nem ennyire erősen.
Úgy érzem, hogy ez szörnyű és kibirhatatlan.
Tisztelt Hogya Tiborné!

Kérem, panaszaival keressen fel neurológust!

Tisztelettel,
Dr. Páll Zoltán
Hogya Tiborné bolt

Dr. Páll Zoltán

Traumatológus, sportorvos

Kérdezzen orvosainktól!


Prima Medica Egészségközpontok
