Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Laman Szabolcs
Egy éve fennálló keresztcsonti fájdalmam van,amely a farizomba combokba sugárzik erős görcsök kíséretében.Sajnos fájdalomcsillapítón élek egy éve és már felkelni is nehezen tudok.

Ez ügyben szeretném a segítségüket kérni.Mennyibe kerülne önöknél egy kezelés?

Köszönettel
Tisztelt Laman Szabolcs!



Szolgáltatásainkról, árainkról bővebb információt honlapunkon talál: https://www.fajdalomkozpont.hu/arak

Hogy pontosan milyen kezelés lesz az Ön esetében a leghatékonyabb, az szakorvosi vizit keretén belül kerül megbeszélésre. Bejelentkezéshez, kérjük hívja a +3670/621-2433-as telefonszámot.



Üdvözlettel,

Locherer Zita

asszisztens
Bachmayer Anna
Jó napot kivánok.

Mennyibe kerül az injekció?

51 éves vagyok, sajnos már gyerekkoromban rossz volt a bal térdem..

20 éve mindkét térdemben porckopás lápett fel.

Bal térdemben meszesedés is van, gyerekkoromban vizesedett, kiugrott, visszaugrott.

Évek óta kinlodás a lépcsőzés, a gugolás sem megy, térdelés sem..

Járok ortopédiára, condrosulf-ot szedem mpst egy hónapja, de mütétet javasolt a dr.úr.

Ülőmunkát végzek, Bankban. De nem hiányozhatok a munkábol.

Jobb lenne az injekcio.

Köszönöm ha válaszolnak.

Tisztelettwl:Bachmayer Anna

Tisztelt Bachmayer Anna!





Szolgáltatásainkról és árainkról bővebb információt honlapunkon talál: https://www.fajdalomkozpont.hu/arak



Szakorvosi vizithez, időpontkéréshez, kérjük hívja az alábbi telefonszámot: +3670-621-2433, vagy bejelentkezhet online is: https://www.fajdalomkozpont.hu/online-bejelentkezes



Várjuk szeretettel!



Üdvözlettel,

Locherer Zita

asszisztens
Strausz Johanna
Állkapocs ízület problémaval szeretnék kezelésen részt venni
Tisztelt Strausz Johanna!



A Fájdalomközpontba az alábbi telefonszámon tud időpontot foglalni: +3670/621-2433, de bejelentkezhet akár online is: https://www.fajdalomkozpont.hu/online-bejelentkezes



Kezeléseinkről és árainkról bővebb információt honlapunkon talál: https://www.fajdalomkozpont.hu/arak

Várjuk szeretettel!



Üdvözlettel,

Locherer Zita

asszisztens
Nyilas Veronika
Nyáktömlő gyuladást álkapított meg nálam az orvos a bal csípőmnél. Rendszeresen futok valószínű annak túlterhelése okozhatta. 1 hónapos pihentetés fizikoterápia után óvatos terheléssel mehet a mozgás. Újra szerettnék futni de már 1 2 kilóméter lasú kocogás után is ismét jellentkezik a fájdalom. Mit tudok tenni ebben az esetben?
Tisztelt Hölgyem!



A leírtak alapján orvosi kollagén terápia és kiegészítő kezelések segíthetnek. Helyileg jegelés és fájdalomcsillapító tapaszok, fizikai kímélet. Leleteivel, kérem fáradjon be klinikánkra konzultációra, rendelési időmben.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Nagy Enikő
Tisztelt Doktor Úr!



Évek óta szenvedek a migréntől. Általában 3 napig szokott tartani, elviselhetetlen lüktető, sugárzó fájdalmat érzek a bal halántékom környékén. Ilyenkor nem tudok aludni illetve van, hogy beszélni sem. Jelentkezik hidegfrontra, illetve ha kiveszem a fogamzásgátló hüvely gyűrűt akkor is. Voltam már különféle kivizsgáláson, semmiben nem tudtak segiteni. Szeretnék rá megoldást találni hiszen a munkámra sem tudok ilyenkor koncentrálni. Semmilyen gyógyszer nem hatott még rá. Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel Nagy Enikő
Tisztelt Hölgyem!



Javaslom jelentkezzen a "Fejfájás ambulancián" és készítsen koponya MR-t, ha eddig nem készült. Rendszeres neurológiai kontroll javasolt és szemészeti vizsgálat is szóba jön.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Szőke Katalin
Tisztelt Doktor Úr!

Izületi problémával küzdök kb 3 éve. 2-szer mütötték a jobb térdemet porcleválás-szalagszakadás miatt. Sokszor kaptam szteroidot ami rövid ideig 2 hétig tartott. A 2.mütét után kaptam PRP kezelést de ez sem segitett. Nagyon fáj a térdem nyomásra is. Sokszor előfordul,hogy a másik térdem ,bokám,csukló,ujjperc,lábfej is bedurran rövid időre.Van-e megoldás a gyógyulásra?

Tisztelettel SZőke Katalin
Tisztelt Hölgyem!



Javaslom, konzultáljon az Önt operáló kollégával. A magunk gyakorlatában, ilyen esetekben a saját vér (PRP) kezelést kombinálni szoktuk az ízületbe adott hialuronsav injekcióval, funkcionális gyógytornával, porcépítő készítményekkel, életmódváltással.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Szigeti Ottóné
Két hónapja fáj a bal csípőm és a derekam,de már nem először,67-éves vagyok,kétszer volt már ideggyulladásom,most is zsibbad a lábam,gerincsérvem nincs.Ettől lehet olyan érzésem mint ha rövidebb lenne a bal lábam ha megyek?
Tisztelt Hölgyem!



Neurológiai kivizsgálást és kezelést javaslok. Szakember irányításával végzett rendszeres, funkcionális gyógytorna javíthatja a tüneteket.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Adrián
Üdv! 17 éves vagyok és naponta járok edző terembe az utóbbi napokban észre vettem hogy ha a bal karom fel emelem a fejem fölé (itt még semmi probléma) és behajlittom a könyököm hogy az alkarom a fejem mögé kerüljön elég erős fájdalmat érzek a tricepszemen 2 nappal később ahogy befeszittem a bal karom a tricepszem felső részén egy hosszú pűp keletkezett teljesen kemény viszont nem fáj csak ha az előbb emlitett karmozdulatot végzem..csomó keletkezhetett vagy meghúzhattam esetleg izom szakadás?
Tisztelt Uram!



Sportorvosi vizsgálatot és addig fizikai kíméletet javaslok. Leírt panaszai, tünetei alapján részleges izomszakadás és erős húzódás is lehetséges.





Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Kelemen Bálint
Jónapot kívánok,

Július 1 óta szenvedek izomsérüléssel a bal combhajlítómban és már 3szor rásérültem azóta. Az utolsó után az előírt 6 hetet kipihentem majd csak utána kezdtem edzeni és megerősíteni a sérült izmomat. Azonban 1 hét edzés után egy rossz mozdulat során ismét a megszokott fájdalmat éreztem ugyanott a bal hajlítomban. Előfordulhat ,hogy műtéti beavatkozás ,esetleg injekció szükséges?

Segítségét előre is köszönöm!
Tisztelt Uram!



Rendszeres sportorvosi kontrollt és fizikai kíméletet javaslok, illetve rehabilitációs gyógytornát. Kérdéseire válaszolni az Önt jelenleg kezelő kolléga tud. Amennyiben műtét nem szükséges, és valószínűleg ez a helyzet, az általunk alkalmazott különféle lágyrészekhez illesztett biokompatibilis hialuronsav injekció (STABHA), saját vér injekció (PRP) kezelések is szóba jöhetnek. Keresse fel klinikánkat leleteivel, rendelési időmben.





Tisztelettel,



Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD

MSc.
Doktorcsik Klaudia
Jó napot kívánok! Márciusban derékfájás miatt voltam mr-vizsgálaton. A leletem ez lett: l.iv.-s.i. csigolya és l.v.-s.i. között a discusok dehidratáltak. Centralis protrusio láthato az l.v.-s.i. valamint az l.iv.-l.v. csigalyák közötti discusok magasságában, mely a durazsákon okoz enyhe benyomatot. Gyök compressio nem látszik. .... Idegsebésznél voltam ahol azt mondták, hogy nem vészes ez az eredmény , visszafordítható. De azóta is fáj....jelenleg a bal lábam is fáj :/ mckenzi tornát csinálol és nyújtás... mit tehetnék még,hogy jobb legyen? Előlre is köszönöm a válaszát!
Tisztelt Hölgyem!



Javaslatom rendszeres, szakember irányításával végzett funkcionális gyógytorna, bő folyadékbevitel, testsúlykontroll, porcerősítők, megfelelő életmód, ha szükséges, lúdtalp korrekció. Kérem keresse fel klinikánkat konzíliumra a leleteivel, rendelési időmben, egyéni terv összeállítása végett.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Krónikus súlyos kar- vagy lábfájdalom? Megoldás a komplex fájdalomterápia Krónikus fájdalmak esetén is van segítség!

Krónikus súlyos kar- vagy lábfájdalom? Megoldás a komplex fájdalomterápia

Komplex regionális fájdalom szindrómának is nevezik azt a ritka betegséget, amely főként a komoly, krónikus kar- vagy lábfájdalommal hívja fel magára a figyelmet. Dr. Arnold Dénes Arnold MSc, a FájdalomKözpont sebésze, fájdalomspecialista, akupunktőr a diagnosztizálás nehézségeiről és a kezelés lehetőségeiről beszélt.

további részletek »
7 gyakori ok a sportsérülések mögött Ezért fontos az alapos kivizsgálás

7 gyakori ok a sportsérülések mögött

A sérülés szinte természetes velejárója a profi- és a hobbisportolók életének, dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos szerint azonban vannak kiküszöbölhető rizikófaktorok.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel