Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Dr úr! Szept .12-dike óta egy esés következtében , bokaszalag sérülést ( Bokaszalag szakadást ) szenvedtem ! Megrögenezték , törés "valószínűleg" és ez ami zavar , nincs ! Miért csak valószínűleg ?? Írtak ki bokaszorítót az fűzős fémekkel tele ! A baj az hogy nembirok lábra állni ,és bár járókával egy lábon ugrálok ki a wc -re ! Már a másik lábam is fáj az ugrálástól !a fémek annyira nyomják a bokám hogy este lekell vennem ! Olyan nagy mélyedéseket hagy a bokámon ,és nemcsak a külsőn ami sérült hanem belül is ott a lenyomata ami fáj és besötétedik bedagad ! Olvastam itt a neten hogy a gyógyulást injekcióval meglehetne rövidíteni ! Ma kellet volna felülvizsgálatra menni , de a páromnak azt mondta a házi orvosom hogy nemkell csak hordjam a szorítót ! Kérdésem : mivan ha sujosbodik mivan ha apró porcok törtek le ??? Miért nem kapok rá semmit ? Miért nem mehettem felülvizsgálatra ?? Talán drága a benzin a betegszállítóba !!?semmit nem tesznek pedig a sarkam is fáj ! Mit tegyek hogy hamarabb felépüljek ?? Ha nem foglalkoznak velem ! Tisztelettel : Gyöngyi .
Tisztelt Hölgyem!


A leírtak alapján javaslok egy kontroll boka röntgent. A szalagszakadások gyógyulásában valóban hatékony segítség az úgynevezett lágyrészakhez illesztett biokompatibilis hialuronsav injekció kúra (STABHA). Várom leleteivel rendelési időmben konzultációra klinikánkon.


Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Kedves Doktór Úr!.
Egyre gyakrabban érzem azt higy mindkét kezem fájdalnasan zsibbad éjszaka amikor alszom.Most a két combom is elkezdet fájni oly anbyira hogy alig tudok menni .
Kérem válaszoljon hogyha tud higy mi okizhatja.
Köszönöm.
Tisztelt Hölgyem!

A nyaki és az ágyéki gerincszakaszok eltérésének kivizsgálása irányában javaslom elindulni. Kérem forduljon rheumatológus szakorvoshoz vizsgálatra.


Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Tisztelt Dr. úr
25 éves Nő vagyok.
Több éve fáj a bal bokám, akiknél eddig voltam Ortopédián mindenki azt tapasztalta meg, hogy lúdtalpam van kaptam is lúdtalp betétet de nem használ. Néha annyira fáj a bokám, hogy felnyilall a fájdalom a térdemig és a combomig.Mit lehet tenni ez ellenében, hogy megszűnjön a fájdalom?
Üdvözlettel várom válaszukat!
Tisztelt Hölgyem!

Javaslok Önnek szakember irányításával végzett, rendszeres, funkcionális gyógytornát, magas sarkú cipő kerülését, testsúly kontrollt. Ha szükségét érzi, fáradjon be leleteivel konzultációra és vizsgálatra klinikánkra. Leletei alapján tudok egyéni kezelési tervet összeállítani Önnek.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Tisztelt doktor úr! A nyakam minden nap fáj főleg este.Ideg szakrendelésen voltam, mert már ott vagyok hogy északa arra kellek,zsibbad a akarom tenyererem és a baloldali fejem, ojan mintha elnyomodna,és mikor felülök az ágyon lassan ki megy de nagyon fáj ojankor a karom.a ct nem mutatott semmit csak a gerincemet cétézték. Recseg ropog a nyakam ,izom lazító krèmmel próbálok segíteni magamon.Azt szeretném kérdezni hogy esetleg nyaki sérvem lehet e,vagy az agyammal lenne valami? Már nem tudom mi lehet de csak éjszaka jön elő. Köszönöm válaszát!
Tisztelt Hölgyem!

A leírt tünetek a nyaki gerincszelvény elváltozására utalnak. Kérem konzultáljon ideggyógyászával, hogy a klinikai kép alapján szükséges-e a koponyáról is képalkotó eljárás készítése (MR, CT).


Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Jó napot!Egy éve kezdet fájni a jobb térdem ,fizikó terápiára küldtek,majd 3 hónapra másik térdem is fáj .Voltam rögenen kopást álapitotak meg porc erősítőtt szedek de semi javulás.Szeretném meg kérdezni önöket hogy van-e valami meg oldás a fájdalom meg szűnésére,64 éves vagyok várom válaszukat Köszönöm!
Tisztelt Hölgyem!

A klinikánkon alkalmazott injekciós kúrák (hialuronsav injekció, lágyrészhez illesztett biocompatibolis hialuronsav- STABHA, saját vér terápia- PRP, PRP+ hialuronsav) hatékony kezelési formák, természetesen a porckopás nagyságának függvényében. Fáradjon be klinikánkra a leleteivel konzultációra.

Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Üdv özlöm.
Térd izületi problémám van 2 hónapja,
térdem duzzadt mozgásra korlátolt és éjszaka is fáj.
Therápia eddig: Térd izületböl leszivás ,majd diphrosoft inj helyileg azonnal.
A duzzanat és fájdalom 2 napig mérséklödik,majd ismét visszatér.
A therápiat a hajduszoboszlói fürdö reumatologus doktora alkalmazta ez idáig.
Ha tud kérem segitsen.
köszönettel: Krizsán I.
Tisztelt Uram!

Javaslok natív térd-ízületi MR-t, amelynek eredménye alapján lehet további terápiás javaslatot felállítani. Ennek birtokában várom konzultációra és vizsgálatra klinikánkon.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Tisztelt Doktor úr(nő)! Régóta fennálló lábfájdalom miatt szeretném kérni a segítségét.Alsó lábszárban a sípcsontom fáj hasogató jelleggel.Sajnos éjszaka is erős fájdalmaim vannak, azon kívül a combom is fáj ágyéktól lefelé általában a belső fele.Mindehhez állandó derékfájás társul.Gerincproblémáim vannak sajnos kétszer operáltak porckorongsérvvel, de akkor nem a sípcsontom fájt.Látni nem látok semmi elváltozást, viszont nagyon forrónak érzem a lábaimat.Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Hölgyem!

Kontroll vizsgálatot javaslok az operáló osztályon és kontroll lumbális MR vizsgálatot. Szakember irányításával végzett, rendszeres funkcionális gyógytorna, testsúly kontroll, megfelelő életmód, megfelelő cipő viselése javasolt. Kérem, fáradjon a rendelésemre a leleteivel.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista
Szeretnêk êrdeklődni a hialuronsavas kezelês költsêgèről.

Tisztelettel:

Buza Alexandra
Tisztelt Buza Alexandra!

Hialuronsavas kezelés ára az alábbiakból tevődik össze:

- orvos vizit díja
- hialuronsav injekció ampulla ára
- hialuronsav beadásának költsége

Pontos összegekről honlapunkon tájékozódhat: https://www.fajdalomkozpont.hu/arak

Tisztelettel,
Locherer Zita
Szeretnék érdeklődni, hogy a rendelő szombaton nyitva tart-e?
Köszönöm: Kecskés Mónika
Tisztelt Kecskés Mónika!

Rendelőnk szombati napokon zárva tart.

Üdvözlettel,
Locherer Zita
Kedves Doktor Úr! 73 éves,60 éve kerékpározó ny.pedagógus vagyok A jobb térdemben ismeretlen okból májusban 3 ciszta keletkezett.Éjszakai fájdalmakkal,helyváltoztatási nehézségekkel járt.Az Mr vizsgálat közepes porckopást is mutat.A gyulladásgátlók,3Diprophos+Lidocain injekció 1-2 hétig használt.A mostani diagn."a térdizületi tükrözésnek vszínű nem lesz hatása,Hialuronsav inj jav."Belengetve a térdprotézis műtét.Kerékpározni tudok,gyalogolni igen kevesetEl vagyok kenődve,mert özv.egyedül élek-félek a rosszabbodástól ,mert visszereim is vannak a másik lábamon Köszönettel kérem tanácsát!
Tisztelt Hölgyem!

Javaslom én is a hyaluronsav ízületi injekció adását, tekintettel az MR-en leírt közepes fokú porckopásra. Esetleg a PRP+ hyaluronsav kombinációja is szóba jön. Szájon át porcerősítőket és óvatos szobakerékpározást javaslok. Kérem, fáradjon be konzultációra leleteivel, rendelési időmben!

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista

Hírek

Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

A különböző okok miatti fájdalom komplex szemléletű kezelése mellett a FájdalomKözpont azzal is büszkélkedhet, hogy egy milliárdos árbevételű magánegészségügyi hálózat tagja. Dr. Babai László, a FájdalomKözpontot is magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója a hálózat történetéről és jelenéről beszélt a portfolio.hu-nak.

Ízületi fájdalmat okozhat a koronavírus

Ízületi fájdalmat okozhat a koronavírus

A koronavírus legismertebb tünetei közé tartozik többek közt a láz, a köhögés, a légszomj, a kimerültség, ám a betegek egy része ízületi fájdalmakat is tapasztal. Dr. Arnold Dénes Arnold MSc, a FájdalomKözpont sebésze, fájdalomspecialista, a neurálterápia - és a HKO / TCM szakorvosa a pandémia alatti fájdalomkezelés lehetőségeiről beszélt.

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport