Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Kedves Doktor úr/Doktor nő ! 47 éves vagyok és április középen volt egy egészségügyi küretem és azóta szinte folyamatosan fáj a bal oldalon lévő derék rész . Derekamon érzem a fájdalmat ami le sugárzik a lábamba. Éjjel szinte nem is tudok aludni se a bal oldalon se hanyat mert nagyon fáj , sőt mostanában még kéz zsibbadás is van . Reggelente mire fel tudok kelni az ágyból az kész tortúra , utána ha elindulok már javul , de menés közben elég sűrűn bele nyilall . És állás közben is van hogy nagy fájdalmaim vannak , sőt mondhatnám hogy napi szinten (24ora) többet fáj mint nem . Kihez fordulhatnék ? Válaszát előre is köszönöm .
Tisztelt Hölgyem ,

A leírtak alapján kontrollt javaslok az Operáló Nogyogy . Osztalyon
@
Egy N ( Native ) Ágyéki gerinc MRI vizsgálatot ,
továbbá ideggyógyász konzíliumot is .

Tisztelettel ,

ARNOLD Dénes ARNOLD
Baloghné Fejes Szilvia

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc

Fájdalom specialista

Kérdezzen orvosainktól!

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

Prima Medica Egészségközpontok