Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Bakonyiné dr Patyi Éva
T. Doktor Úr/ Nő!

Hét hónappal ezelőtt térdprotézisműtéten estem át, a seb begyulladt, nehezen gyógyult (sebszélelhalás) A műtét után súlyos vérszegénység is fellépett. Azóta is tornázom gyógytornásszal, a térdem jól mozog, de indőnként elviselhetetlen fájdalmaim vannak, a protézis feletti rész duzzadt meleg és tapintásra is fáj. Röntgen és izotopos vizsgálat készült, nem mutatnak eltérést. A sebész esetleges reumatológiai problámát lát, de konkrét kezelést nem mond.

Érdeklődőm Őnöknél van-e lehetőségem gyógyításra, ill. a fájdalom okának megállapítására, megszüntetésére?

Válaszukat várom, Tisztelettel Patyi Éva
Tisztelt Hölgyem ,



A leírt tünetek gyulladásos folyamatra utalnak. Azt tanácsolom konzultáljon az Önt operáló Kollegàval es történjenek meg az Általa javasolt konzíliumok is.

Először ki kell deríteni a fajdalom okát , hogy célzott kezeléssel csillapítani tudjuk.

Ismerni kell(ene) az esetleges kísérő betegségeket is.

Amennyiben fájdalmai továbbra is fennállnak , kerem a leleteivel fáradjon be a Klinikanra konzultációra es vizsgálatra .



Tisztelettel,





DR. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.

Sebesz szakorvos

Fájdalomspecialista

Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért  Az életmód és a hialuronsav injekció is segít

Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért

A porckopás nem csak a térd fájdalmát okozhatja, de megakadályozhatja a nyak, a váll, az ujjízületek szabad mozgását is. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos a leghatékonyabb fájdalomcsökkentő módszereket ismertette. 

további részletek »
Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának A Baker ciszta kezelhető

Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel