Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

2 hete ülőideg gyulladást állapítottak meg, ülni nem tudok bal lábamban terhelésre erős lesugárzó fájdalmaim vannak. Rheosolon lökés terepiát kaptam, majd Medrol injekciót gerinc mellé. Sajnos érdemi változást nem hozott. Régebben volt már hasonló ideggyulladásom akkor egy steroidos infúzió kezelés sokat segített hosszú távon, Noedolpasse nem segített.Sajnos az orvos akihez járok, csak benfekvéssel tud infúziót adani hosszú előjegyzéssel. Mivel aktív dolgozó vagyok szeretnék mielőbb visszekerülni olgozni. Láttam , hogy Önök szolgáltatási között szerepel az infúzió kezelés. Kérdésem lenne, hogy tudnának e segíteni, hogy -természetesen egy vizsgálat után, Önök által is indokolt esetben -ambulásan is kevés várakozással az infúzió kezelést megkaphassam.
Megtiszetelő válaszukat előre is köszönöm.
Üdvözlettel:Bányászné Vincze Viktória
Tisztelt Holgyem ,

Jelenleg - technikai okok miatt - nem alkalmazunk ambulans infuzios kezelest , de a kozeljovoben mar igen.
Egyeb komplex konzervativ fajdalomcsillapito eljarasokat vegzunk amelyek - tapasztalataink szerint - az Ön eseteben is hatekonyan alkalmazhatoak.

Kerem faradjon be Klinikankra vizsgalatra es konzultaciora a rendelesi idomben.
Elojegyzes szukseges :

H, Cs : du .

Tisztelettel,

DR. ARNOLD Denes ARNOLD MSc.
Sebesz szakorvos
Fajdalomspecialista
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista

Hírek

Lehet-e mozogni, sportolni térdfájdalom esetén?

Lehet-e mozogni, sportolni térdfájdalom esetén?

A térdfájdalom nem csak a sportot, de a hétköznapi tevékenységeket, lépcsőzést, gyaloglást is megnehezítheti. Sokakat éppen a fájdalom tart vissza a mozgástól, úgy érzik, feltétlenül kímélni kell az ízületet. Holott dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos szerint fontos lenne mozgatni még a fájós ízületeket is és a megfelelő módszerekkel megállítani az állapotromlást.

Mozgásszervi fájdalom? Ezt érdemes tudni a szteroid kezelésekről

Mozgásszervi fájdalom? Ezt érdemes tudni a szteroid kezelésekről

Sokan tudják a szteroidokról, hogy gyorsan ható, hatékony szerek a fájdalomcsillapításban, gyulladáscsökkentésben. Dr. Arnold Dénes Arnold MSc, a FájdalomKözpont sebésze, fájdalomspecialista, a neurálterápia - és a HKO / TCM szakorvosa azonban arról is beszélt, mi a különbség a szájon át szedhető és injekcióban hozzáférhető szteroidok közt, mikor válnak be ezek az eljárások.

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica Egészséghálózat