Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

MICARDIS, BISOPROLOL-RATIOPHARM, PANTOPRAZOL KRKA, ASPIRINPROTECT, TROMBEX, MILURIT, FRONTIN,orvosságokat szedem, leírásukban jelzik az izomfájdalmat. De 3 év óta ezt csak néhány hete észlelem. Kizárólag a combomban jelentkezik ülés, fekvés után hosszabb-tövidebb ideig, de huzamosan bizonytalanul és érzékenyen mozgok. Egyébként rendkivül mozgás szegény az életmódom is gyerekkori Heine Medin miatt. Vajha melyik a fájdalom oka, a mozgáshiány, vagy a gyógyszerek, És mit tehetek, hiszen a szedésük, stent beültetés miatt vannak. Tisztelt Doktor úr/nő várom tanácsát.izgatottan
Tisztelt Barcsay Úr !



A felsorolt gyógyszerekre nem jellemző a gyakorlatban az izomfájdalom, legalábbis a reumatológiai gyakorlatban nem látjuk, erre inkább a kardiológus tud válaszolni.Egyébként az izomfájdalom ,bizonytalan járás miatt mindenképpen vizsgálat szükséges, önmagában a mozgáshiány ezt nem indokolja .

Üdvözlettel dr. Váradi Éva

Hírek

Az „úszóváll” miatt is fájhat a váll mozgatása

Az „úszóváll” miatt is fájhat a váll mozgatása

Az úszóváll kifejezés nem kifejezetten egyetlen betegségre utal, sokkal inkább egy összefoglaló elnevezés, ami bizonyos mozgásszervi elváltozásokat foglal magában. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos szerint mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni, ha a kar felemelése fájdalmat okoz. 

Gyakori sportsérülések 40 felett - focitól a futásig

Gyakori sportsérülések 40 felett - focitól a futásig

40 fölött a testünk hajlamos másképp reagálni az edzésre, hiszen az izmok is veszíthetnek erejükből, és a szív és a tüdő sem feltétlenül képes maximum teljesítményre. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos szerint az állóképesség és a teljesítmény is fokozható, ha megfelelően kezeljük a sportsérüléseket, amelyek rizikója a korral egyébként is növekszik.

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport