Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Emődi Béla
Tisztelt Doktor Úr!

Kb. egy hónapja egy rossz mozdulat (kerítésünkről visszalépve) után gerincem fájni kezdett. Most voltam röntgen vizsgálaton, a leletben az áll, hogy elcsúszott a csigolyám 10 mm-t. Még a reumatológus hátra van, de a fájdalmaim miatt érdeklődöm, hogy a kineziológiai tapasz jelenthet-e megoldást a problémámra, mert ha igen, akkor bejelentkeznék Önökhöz. Válaszát várva, üdvözlettel: Emődi Béla
Tisztelt Uram ,



Az ilyen elvaltozasokra klinikánkon az un. összetett fájdalomcsillapító - es regenarolo eljárásokat alkalmazzuk , amelyekről reszletes információt a honlapunkon talál a kezeléseink árait is beleértve .

Mivel mindig a komplex megközelítést részesitjuk előnyben , ezért szakember irányításával végzett funkcionális gyogytornat is alkalmazunk az orvosi kezelések mellett.



A magam szakorvosi gyakorlatában a kinesiotape - technikát nem alkalmazom, de Gyogytornasz Kollaganom, Patricia igen.



Várjuk rendelesunkre konzultációra es vizsgalatra a leleteivel a rendelesi időmben :



H, Cs : du.



Tisztelettel,





DR . ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.

Sebesz szakorvos

Fájdalomspecialista
Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért  Az életmód és a hialuronsav injekció is segít

Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért

A porckopás nem csak a térd fájdalmát okozhatja, de megakadályozhatja a nyak, a váll, az ujjízületek szabad mozgását is. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos a leghatékonyabb fájdalomcsökkentő módszereket ismertette. 

további részletek »
Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának A Baker ciszta kezelhető

Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel