Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Enikő
Kedves doktornő/ doktorúr,

Segítségét szeretném kérni...évek óta térdfájdalommal küzködöm, a fájdalmat erős megterheléskor, lépcsőzéskor,gugoláskor, térdeléskor, túl sok sétáláskor vagy hosszabb ideig történő helyben álláskor érzem.Találtam egy orvost aki nem röngenre küldött, hanem mágneses rezonanciás vizsgálatra.A vizsgálat mikutatta, hogy meniszkális cisztám van bal térdem külső részén.Egyik orvos nyiltsebes műtétet javasolt az antroszkopos helyett mivel igy a cisztát jobb eltávolítani,(az úgynevezett Baker cisztát említette), de előtte két alkalommal adott Diprophos injekciot,majd mondta ha újra kezd fájni akkor add Kenalogot, majd elmentem 2 másik orvoshoz akik az antroszkopos műtétet ajánlották.most meg nem tudom hogy melyik variáció a legjobb és legmegbízhatobb.Maradjak egyenlőre az injekciós kezelesnél vagy folyamodjak mútéthez? Ha műtét akkor a nyiltsebes vagy antroszkópos?

Előre is köszönöm válaszát,

Eniko
Amennyiben panaszait meniscus cysta okozza / amely nem azonos a Baker cystával ! / , általában az ú.n. artroszkópos beavatkozás javasolt , melynek során a cysta eltávolítása mellett a sérült meniscus ellátása is megtörténik. Üdvözlettel dr. Váradi Éva
Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért  Az életmód és a hialuronsav injekció is segít

Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért

A porckopás nem csak a térd fájdalmát okozhatja, de megakadályozhatja a nyak, a váll, az ujjízületek szabad mozgását is. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos a leghatékonyabb fájdalomcsökkentő módszereket ismertette. 

további részletek »
Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának A Baker ciszta kezelhető

Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel