Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Erika
Tisztelt Doktornő!

Olyan panasszal fordulok önhöz hogy kb 2-évvel ezelőtt elkezdett fájni a vádlim és a lábfejem!Voltam vele orvosnál ő elküldött röntgenre de nem találtak semmit majd jártam reumatológiára és talán az használt úgy hogy már a vádlim nem fáj de a lábam igen!Az is úgy kezdődött hogy a lábfej külső oldalsó részén lett volna valami puklisodás mintha a csontom felpúposodott volna majd ez elmúlt de a puklisodás megmaradt! és a sarkam kezdett el fájni de olyan szinten hogy már menni alig birok! Szúr ahogy rá lépek olyan mintha lenne benne egy kés!Ez a fájdalom viszont nem akar szűnni hiába mentem orvoshoz nem használnak a kenőcsök amiket fel ír!Itthon is mindent praktikát kipróbáltam és talán egyetlen dolog használ amikor melegítem a lábam villanyos melegítővel!de ez is csak addig jó amíg rajta van a lában utána megint nem jó!Nem tudom mit tegyek mert a munkámhoz nagy szükségem van a lábamra és már egyre nehezebben megy a járás kérem Önt segítsen! Előre is köszönöm
Kedves Erika!

Mindenképpen látom kell a lábát. A sarokfájdalom, sarok környéki fájdalom az egyik legmakacsabb fájdalom tud lenni. Kitartás, szakértelem, tapasztalat kell a csökkentéséhez.

Kérem, jelentkezzen be hozzám

Üdvözlettel

dr. Váradi Éva
Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért  Az életmód és a hialuronsav injekció is segít

Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért

A porckopás nem csak a térd fájdalmát okozhatja, de megakadályozhatja a nyak, a váll, az ujjízületek szabad mozgását is. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos a leghatékonyabb fájdalomcsökkentő módszereket ismertette. 

további részletek »
Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának A Baker ciszta kezelhető

Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel