Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Nő/ Úr!



Nyáktömlő gyulladás van a térdemben,a munkám (tetőfedés) során megerőltettem. Már a múlt héten is problémák voltak vele, 3 napot pihentem, de még erősebben visszatért a fájdalom, illetve még jobban megduzzadt, bepirosodott a térdem, és már a járás is nehezemre esik. A múlt héten 400 mg-os Ibuprofent és Voltaren kenőcsöt használtam. Most 600 mg-os Ibuprofent és Amoxicilline/Clavulaanzuur (mylan, 500/125 mg) antibiotikumot írt ki az orvos, mivel lázam is volt, van. Külföldön vagyok ,ezért szeretném megkérdezni, általában mennyi időt vesz igénybe, hogy olyan szinten meggyógyuljon a térdem, hogy újra munkába tudjak állni. Még 9 napom van hátra eredeti terv szerint, hogy hazamenjek, Ön szerint van értelme maradnom?



Válaszát előre is köszönöm,

Tisztelettel :



Kiss Csaba
Tisztelt Kiss Csaba!



Alapos klinikai kivizsgálás javasolt. Valószínűsíthető, hogy térd MR vizsgálat sem lesz elkerülhető. Ennek függvényében lehet a további kezelésekről, illetve kórjóslatokról dönteni. Célszerű lenne minél hamarabb szakorvosi vizsgálaton részt venni a láza és a fájdalmai okának felderítésére is, és amennyiben a láz és a fájdalom tartós, a hazajövetel is indokolt.

Üdvözlettel

Dr. Páll Zoltán
Dr. Páll Zoltán
Dr. Páll Zoltán Traumatológus, sportorvos

Hírek

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka


Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?

Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?


Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport