Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Farkas Helga
Tisztelt Doktornő/Doktorúr!



Érszűkületet, érszűkületes fájdalmat okozhat-e a Viregyt kapszula szedése?Másodlagos Parkinsonismusra írták fel nekem.De közben

Raynaud szindrómám van-kezemen lilulnak a körmök, gracilis a hátsó agyi artériám, az a. cerebri posterior, emellett szedhetem-e?

Nem súlyosbítja-e ezeket az érszűkületes betegségeket?Amióta szedem sokat fáj a fejem hátsó fele tőle, szívritmus-zavarom felerősödött, kezeim fájnak tőle.Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Hölgyem ,



Az Ön által leírt kórkepek kezelése :



Másodlagos Parkinsonismus

Raynaud - szindróma



nem tartoznak az én szakterületemhez.

Kerem forduljon kérdéseivel Neurologusahoz, Belgyogyaszahoz.



Tisztelettel ,





DR. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.

Sebész szakorvos

Fájdalomspecialista
Fájnak az ízületei? Nem mindegy, hogy kopás vagy ízületi gyulladás miatt Ezért fontos a reumatológiai kivizsgálás

Fájnak az ízületei? Nem mindegy, hogy kopás vagy ízületi gyulladás miatt

Az emberek többnyire azzal a panasszal fordulnak reumatológushoz, hogy fájnak az ízületeik, de természetesen azt nem tudhatják, hogy ízületi kopás vagy reumás ízületi gyulladás okozza-e a tüneteiket. Dr. Selyem Réka MSc, a FájdalomKözpont reumatológusa elmagyarázza, mi a különbség és miért fontos ezt tisztázni. 

további részletek »
Így léphet túl a fájdalmon  Gyors fájdalomcsillapítástól a tartós megoldásig

Így léphet túl a fájdalmon

A mozgásszervi fájdalmak akut és krónikus fájdalommal is jelentkezhetnek és nehezíthetik meg az érintettek életét. Dr. Arnold Dénes Arnold MSc, a FájdalomKözpont sebésze, fájdalomspecialista, akupunktőr szerint mindig a fájdalom jellegének és a páciens adottságainak, nyitottságának megfelelő kezelést érdemes választani. 

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel