Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Ferenczi Éva
Tisztelt Fájdalom Központ

Ferjem mar több mint egy éve sarok fájdalommal szenved.

Megpihent állapot után, a rálépésnél a sorok also részében szuró, éles fájdalom jelentkezik.További terhelés után alábbhagy a fájdalom valamennyire, de folyamatos gyaloglásnál a fájdalom is folyamatossá válik a sarok két oldalán.

Dagadást men észleltem, de a fájdalom nagyon zavaró a mindennapi mozgásban.

Mindez ismétlődik a pihenési periódusok után.

Szeretnek szakorvosi tanácsot kérni hogy milyen tipusú kezelés használna ennek a problémának a végleges gyógyítására.

Köszönettel várom tanácsát,

Üdvözlettel

Ferenczi Éva

Tisztelt Holgyem ,



Eloszor a sarokfajdalom okat kell kideriteni orvosi vizsgalattal es ha szukseges kiegeszito kepalkoto eljarassal. ( Rtg ,)

Gyakoribb Okok lehetnek :

ludtalp, tulsuly, csontsarkantyu, Achilles in gyulladas,- mikroserules,

a csontozat elteresei, traumas eltesek, trauma ( serules ) utani allapotok.

Ennek birtokaban lehet a kezelesi tervet felallitani.



Kerem faradjanak be a klinikankra konzultaciora es vizsgalatra a meglevo orvosi dokumentacioikkal a rendelesi idomben:



H, Cs : du



Tisztelettel,



DR. ARNOLD Denes ARNOLD MSc.
Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért  Az életmód és a hialuronsav injekció is segít

Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért

A porckopás nem csak a térd fájdalmát okozhatja, de megakadályozhatja a nyak, a váll, az ujjízületek szabad mozgását is. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos a leghatékonyabb fájdalomcsökkentő módszereket ismertette. 

további részletek »
Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának A Baker ciszta kezelhető

Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel