Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Jónapot doktorúr!A neten találtam meg önt.Vajdaságban élek Szabadkán.A segítségére lenne szükségem.2 hete pntossan minden este fáj az alkaromon az izom.Szinte mindig fájdalom csílapitót szedek,de nem segít...nehèz fizikai munkát dolgozom,ahol emelek sokat.Örülnék,ha válaszolna.ÜDV Vajdaságból.
Tisztelt Hölgyem ,

A leírt panasz hátterében több ok is állhat :
lehet a fizikai Munka következtében kialakult izom húzódás / esetleg sérülés vagy Ínhüvely gyulladás , esetleg régi trauma későbbi következménye , keringési vagy egyéb ok , de lehet nyaki gerinc eredetű is Fajdalom .

Javaslom forduljon Rheumatologiara / vagy Orthopaedia ahol az Ön alapos orvosi kikérdezése @ fizikális vizsgálata alapján lehet pontos diagnózist @ személyre szabott kezelési tervet kialakítani .

Addig is fizikai kímélet , a fájdalmas terület zselés jég AKUval történő hűtése , a kar háromszögletű kendővel történő felkötése javasolt .

Tisztelettel ,

ARNOLD D. ARNOLD
Mizser Eleonóra

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc

Fájdalom specialista

Kérdezzen orvosainktól!

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

Prima Medica Egészségközpontok