Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Jónapot doktorúr!A neten találtam meg önt.Vajdaságban élek Szabadkán.A segítségére lenne szükségem.2 hete pntossan minden este fáj az alkaromon az izom.Szinte mindig fájdalom csílapitót szedek,de nem segít...nehèz fizikai munkát dolgozom,ahol emelek sokat.Örülnék,ha válaszolna.ÜDV Vajdaságból.
Tisztelt Hölgyem ,

A leírt panasz hátterében több ok is állhat :
lehet a fizikai Munka következtében kialakult izom húzódás / esetleg sérülés vagy Ínhüvely gyulladás , esetleg régi trauma későbbi következménye , keringési vagy egyéb ok , de lehet nyaki gerinc eredetű is Fajdalom .

Javaslom forduljon Rheumatologiara / vagy Orthopaedia ahol az Ön alapos orvosi kikérdezése @ fizikális vizsgálata alapján lehet pontos diagnózist @ személyre szabott kezelési tervet kialakítani .

Addig is fizikai kímélet , a fájdalmas terület zselés jég AKUval történő hűtése , a kar háromszögletű kendővel történő felkötése javasolt .

Tisztelettel ,

ARNOLD D. ARNOLD
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista

Hírek

Lehet-e mozogni, sportolni térdfájdalom esetén?

Lehet-e mozogni, sportolni térdfájdalom esetén?

A térdfájdalom nem csak a sportot, de a hétköznapi tevékenységeket, lépcsőzést, gyaloglást is megnehezítheti. Sokakat éppen a fájdalom tart vissza a mozgástól, úgy érzik, feltétlenül kímélni kell az ízületet. Holott dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos szerint fontos lenne mozgatni még a fájós ízületeket is és a megfelelő módszerekkel megállítani az állapotromlást.

Mozgásszervi fájdalom? Ezt érdemes tudni a szteroid kezelésekről

Mozgásszervi fájdalom? Ezt érdemes tudni a szteroid kezelésekről

Sokan tudják a szteroidokról, hogy gyorsan ható, hatékony szerek a fájdalomcsillapításban, gyulladáscsökkentésben. Dr. Arnold Dénes Arnold MSc, a FájdalomKözpont sebésze, fájdalomspecialista, a neurálterápia - és a HKO / TCM szakorvosa azonban arról is beszélt, mi a különbség a szájon át szedhető és injekcióban hozzáférhető szteroidok közt, mikor válnak be ezek az eljárások.

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica Egészséghálózat