Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm,



Abban kérném a segítségüket, hogy mindkét sarkamon sarkantyút állapítottak meg. Azóta lyukas talpbetétet használok, illetve kaptam injekciót mindkét sarkamba. 3 hét után visszajött az egyik lábamba a fájdalom, majd másfél hónap múlva visszajött a másik lábamba is a talpbetét használata ellenére is.

Milyen megoldás lenne Önök szerint tartósabb? Mert minden egyes lépés nagyon fáj, olyan, mintha tüskén járnék.



Köszönettel,



Nóra
Tisztelt Holgyem ,



A sarkantyú kezelésében :

a lyukasztott- sarkú korrekciós talpbetét ,

a testsúlykontroll,

az egyidejűleg fennálló esetleges lúdtalp megfelelő korrekciója és

a tűsarkú cipő viselésének kerülése egyaránt fontos.



Megoldási lehetőségek :

Műtét @

Un. Konzervatív kezelések:

Különböző -Injekciós kúrák ( steroid, kollagén inj) @

Fiziotherápia @

RT : röntgenbesugárzás @

LTH : Korszerű Lökéshullám kúra -kezelés



Kérem fáradjon be a lelteivel konzultációra, vizsgalatra a Klinikánkra a rendelési időmben :

H, Cs : du.



A kórtörténeteben leírtak alapján a LHT is szoba jön az Ön esetében, amelyre Klinikánkon a komplex konzervatív fájdalomcsillapító - gyulladáscsökkentő - regeneraló kezeléseink részeként szinten van lehetőség.



Tisztelettel,



DR. ARNOLD Denes ARNOLD MSc.

Sebész szakorvos

Fajdalomspecialista
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista

Hírek

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka


Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?

Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?


Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport