Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor úr/nő

Nálam rheumatoid arthritist állapítottak meg már 4 éve,amire medrollt és trexánt kaptam.Most már csak10mg trexánt szedek heti 1,5 tablettát.(We,CRP,CC,RFpozitívása miatt RA dignózisa felállítható,a leleten ez szerepel) Magas vérnyomásomra Coverex-As Kombi Fortét szedek(koleszterin csökkentővel együtt-Torvalipin).A koleszterinem folyamatosan emelkedik .jelenleg 6.7 LDL koleszterin 3,55 a GGT 130.A férfiasságommal is gond van pedig 44 éves vagyok.

Hallottam dr. prof Horváth koleszterin antigénről ami segítene az állapotomon.A prof szerint a trexán útközig az ő antigén oltóanyagával és hagyjam abba a szedését ,ha beadatom magamnak az antigént,A reumatológusom szerint nem hagyhatom abba mert tönkre mennek az ízületeim.Szeretnék meggyógyulni és a régi lenni ebben kérném a segítségét,mert már nem tudom,hogy hová forduljak. előre is köszönöm ha tud segíteni. Tisztelettel:József
Tisztelt Uram,





Levele alapján Önnek több, kezelest igenylő diagnosztizált elvaltozasa is van :

Rheumatoid Arthritise ( RA ) ill.

Magas vérnyomás Betegség ( Hypertonia ) és cholesterin - anyagcsere betegsége.

Mindhárom elváltozás gyógyszeres kezelést igényel , hogy a folyamatok ne induljanak el kedvezőtlen irányba .



A kérdés a gyógyszer- kolcsonhatások ( gyógyszer- interakciók ) tárgykörébe is tartozik , ebben Rheumatologusanak es a Önt kezelő Cardilogus / Lipidologus szakorvosnak kell döntenie , ill. kezelési stratégiát felállítania .



Ha a megkezdett Rheumatologiai kezelést - az állapot romlás elkerülése érdekében- leállítani nem lehet , és ez összeférhetetlenné teszi a Horváth - Prof . Úr - féle vaccina beadását , akkor ma már bőséges kezelési lehetőség van egyéb vér- zsirokat szabályozó készitmenyekkel történő kezelésre is.



Az utóbbi esetben fontos a testsúly kontroll , a megfelelő minőségű , mennyiségű és megfelelő időben történő táplálékfelvétel , a rendszeres napi testmozgás , a Rendszer az Életvitelben és az Életmodváltás is a gyógyszeres kezelések mellett, azokat mintegy kiegészítendő .





Tisztelettel ,





DR. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.

Sebész szakorvos

Fájdalom specialista
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista

Hírek

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka


Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?

Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?


Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport