Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Címzett!

A hialuronsavas izületi injekcióról szertnék tájékozódni. Az orvosom 2 féle injekciót ajánlott. Az egyik egy egyszeri kezelés, a másik pedig egy 3 részletből álló kúra. Az egyszeri kezelést hatékonyabb eszköznek tartja. A kérdésem az, hogy egy ilyen injekciós kezelést meg lehet-e ismételni, amikor elmúlik annak hatása (azaz 1 vagy 1,5 év múlva). Ha igen, hányszor lehet ezt elvégezni?

Köszönettel:

Kozák Cecília
Tisztelt Hölgyem



Az On által feltett kérdésre a pontos diagnózis alapján adható válasz , ezt kezelő orvosa tudja eldönteni .

Általánossagban elmondhato , hogy Minkét kezelési típusnak megvan a helye a kezelési palettán , a hyaluronsavas kúrák ismételhetőek.



Tisztelettel ,





DR. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.

Sebesz szakorvos

Fájdalomspecialista
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista

Hírek

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka


Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?

Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?


Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport