Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelt Doktor Úr!
Lábszár fájdalom állandóan jelen van de, sajnos bizonyos időközönként roham szerűen elviselhetetlen fájdalmam van vagy egyik vagy mindkét lábszárban. Olyankor úgy érzem a csonttól az izomig mindenem
nagyon fáj nincs megduzzadva a lábam se kipirosodva mégis lehet-e az ok köszvény?
Milyen betegségre utalhatnak a tünetek? Ilyen fájdalomnál sem a séta sem a mozgás semmilyen formája nem segít nem csillapítja fájdalmam.
Előre is köszönöm válaszát!
Tisztelt Hölgyem ,

A leírt tünettan mögött sokféle kórkép meghúzodhat :

Lehet ágyéki gerinc eredet ( porckorong eltérés ) , ez esetben ún . nativ ( N) lumbalis gerinc MRI @ ideggyógyász konzilium szükséges .
Lehet érrendszeri eltérés , az artériás és a vénas rendszer rendszer betegségei , ezt angiologus Kolléga tudja tisztázni .
Sok egyeb kórokok is lehet :
2 típusú cukorbetegség , neuropathia , izom eltérés , GÓC , Lyme - kor , régi trauma utáni állapot , anyagcsere - megbetegedések ill lehet post - Covid szindróma reszjelensege is .

A köszvény jellemzően ízületi panaszokat okoz , de annak is van több klinikai formája .

Kérem keresse fel háziorvosát a leleteivel - vagy FajdalomKozpontunkat - a továbblépéshez .

Tisztelettel ,

ARNOLD Dénes ARNOLD

Matolcsi Julianna

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc

Fájdalom specialista

Kérdezzen orvosainktól!

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK