Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelt doktor úr!

Derék fájdalomra kaptam Depo Medrol szteroid injekciót a derekamba. Összesen 3 injekciót kaptam. A másodikat az első után 1 héttel, a harmadikat közel 4 héttel ezután. Némi javulást tapasztaltam az első kettő után, de a harmadik után nem igazán érzek pozitív változást. Továbbra is vannak fájdalmaim. Kicsit duzzadt is az az oldal. Most viszont a Depo Medrol lehetséges mellékhatásait olvasva, azt olvastam hogy a Depo Medrolt nem szabad több adagban beadni ugyanabból az üvegcséből. A kezelőorvosom viszont az első injekció után odaadta az injekciós üvegcsét, hogy tartsam hűtőben és a következő alkalommal hozzam magammal. Tehát ugyanabból kaptam mindhárom alkalommal. Fertőződhetett az ízületem? Vagy természetes hogy vannak fájdalmaim? Az MR vizsgálat eredményére még várok. Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Uram ,

A leírt inj . kezelésről a Kezelő Orvosa tud részletes felvilágosodást adni Önnek .

Az MRI vizsgálat @ a klinikum alapján ideggyógyász konzílium is szoba jöhet .


Tisztelettel ,


ARNOLD Dénes ARNOLD
Tibor

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc

Fájdalom specialista

Kérdezzen orvosainktól!

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK