Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Major Andrea
Tisztelt Doktor Úr/Nő!



03.15.-én a wc-ről felállva egy erős roppanást éreztem a hátamban, és utána alig bírtam mozogni. Becsípődött a hátam. Szó szerint mint a kérdőjel. Másnap elmentem gyógymasszőrhöz amitől sokkal jobb lett és egy hét alatt rendbe is jöttem rendesen. Másfél hét múlva a fájdalom visszatért és újra görbe is lettem. Elmentem egy fizikoterapeuta magánrendelésre. Kaptam összesen 5 lézeres kezelést, gyulladás csökkentő gyógyszert, és most jelenleg járok gyógymasszőrhöz is újra. Két masszázson vagyok túl. Heti kétszer járok. A helyzet javult, de a hátam továbbra is gyenge és érzem hogy az izmaim nem lazák, görcsös állapot fenn áll. Ülő munkát végzek 9 órában, bár igyekszem közte mozogni amennyit csak lehet. Most kiegészítés képen keresek gyógytornászt is helyben, Vácott ahol lakok, de kissé már elvagyok keseredve hogy jó úton haladok-e vagy mitévő legyek, mi segíthet igazán. 34 éves vagyok, nem szeretnék ilyen háttal maradni. Várom tanácsukat, és előre is köszönöm.
Tisztelt Major Andrea!



Egy alapos orvosi kivizsgálás és egy gerinc Mr szükséges a pontosabb diagnózis felállításához.

bejelentkezés, időpont egyeztetés a 70-6312433as telefonszámon szerda délután 14-20ig.

Üdvözlettel

Dr. Páll Zoltán
Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért  Az életmód és a hialuronsav injekció is segít

Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért

A porckopás nem csak a térd fájdalmát okozhatja, de megakadályozhatja a nyak, a váll, az ujjízületek szabad mozgását is. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos a leghatékonyabb fájdalomcsökkentő módszereket ismertette. 

további részletek »
Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának A Baker ciszta kezelhető

Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel