Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
Az elmúlt hetekbe édesapám kórházba volt.
Sajnos megállapították hogy 4-es stádiumú melanómája van.Áttéteket találtak az agyba,tüdőben gyomorban szinte mindenhol.Pestre kellene menni további vizsgálatokra és kezelésre amit Ő elutasít.
Kérdésem:így mire számíthatok?hova fordulhatok ha fájdalmai lesznek?
Köszönöm szépen
Kedves Kamilla!

Nagyon sajnálom, hogy édesapja ilyen súlyos állapotban van. Tünetileg lehet a fájdalmait csökkenteni, életminőségét javítani.
Ebben a háziorvos maximálisan tud segíteni. Erős fájdalom csillapító adására is jogosult, nem kell hozzá szakorvosi javaslat!
Amennyiben állapota megköveteli, akkor Házi Hospice Szolgálat is igénybe vehető, évi 136 óra ingyen jár.
Háziorvosa rendelheti el, nem kell hozzá szakorvosi javaslat!
Ha állapota romlana, otthoni ápolását nem tudják megoldani, akkor Hospice kórházban is el lehet helyezni édesapját.
Javaslom, hogy mielőbb keresse fel háziorvosát, beszéljék a lehetőségeket, hogy édesapja a legjobb ellátást kaphassa meg.

Tisztelettel dr Pádi Éva onkológus főorvos
KAMILLA

Dr. Pádi Éva

Onkológus

Kérdezzen orvosainktól!

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK