Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Mojzes Éva
Tisztelt Doktor úr!

Szívműtétem óta (billentyű csere) görcsösen fáj a bal karom (2011). Közvetlenül előtte volt két aneorisma műtétem és szív katéter felhelyezése után közvetlenül egy kisebb agyvérzésem. Azóta napi 3x150 mg-os Pregabalint szedek nem sok eredménnyel és kéthavonta inyekciót kapok a vállamba ami valamennyire segít, kb. 1 hónapig. Azóta minden mozdulatra begörcsöl a karom és ha megyek, pár lépés után meg kell állnom, hogy elmúljon a görcs.

Szívélyes válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel

Mojzes Éva
Tisztelt Hölgyem!



Szívsebészeti és érsebészeti konzíliumot javaslok, valamint orthopaed vizsgálatot.



Tisztelettel,



Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért  Az életmód és a hialuronsav injekció is segít

Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért

A porckopás nem csak a térd fájdalmát okozhatja, de megakadályozhatja a nyak, a váll, az ujjízületek szabad mozgását is. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos a leghatékonyabb fájdalomcsökkentő módszereket ismertette. 

további részletek »
Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának A Baker ciszta kezelhető

Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel