Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm!

8 napja vették le a járógipszet, 2 hét után, előtte 8 napig voltam fekvő gipszben. A gipszeket megelőzően, a bokám befordulása és sebészeti beavatkozás között ugyanùgy 8 nap volt. Csak borogatást kapot, hideg eceteset, de mikor pár 100 m terhelés után vinnyogva álltam a lábamra, vagy a hatalmas bokarész be lett kenve lóbalzsammal, már érintéstől sírhatnékom volt. Tehát azóta is nyomás érzékeny, a lábfejemen is ugyanúgy érzem a nyilaló fájdalmat a 2 szélső csont között, illetve a vádlim felváltva zsibbad, nehéz, vagy szúró fájdalom van benne, vagy egyszerre. 1 hétig rugalmas kötést tettem rá, a sztreccses fáslit, ma vettem fel kompressziós harisnyát, amit párom használt, míg trombózisa volt. Fekete nadálytővel kenegetem 2× vagy 3× naponta, de mintha minden nap jobban fájna.
Tisztelt Hölgyem!



Rehabilitációs gyógytornát javasolok szakember irányításával.

Láb fizikális kímélése, zselés- jég akut alkalmazását, egyéb kérdésével kapcsolatban kérem forduljon operáló orvosához.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista

Hírek

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka


Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?

Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?


Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport