Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!

Egy hete fáj (szúr is időnként és zsibbad) a nyak és vállizmom mindét oldalon. A jobb kisujjam, pár napja a bal is. A jobb gyakran zsibbad is. A jobb karom a könyökömtől lefele fáj, néha a könyököm és a csuklóm erősen szúr. A jobb mutatóujjamban a csont fáj.

A jobb kezem gyengének, erőtlennek érzem. Időnként a tenyerem is zsibbad a kisujj felőli részen.

A nyak és vállizommal több mint 10 éve ez a fájás előfordul gyakran, de akkor a rozmaringos krém és a pihentetés elég volt.

Háziorvosom nyaki gerinc röntgenre küldött. Hétfő lesz eredmény

Péntek óta szedem a Xilox szuszpenziót és a Mydeton (150 mg) tablettát és egyhete kenegetem a rozmaringos krémmel.

Majd mennem kell reumatológiára. Kb novemberre lesz időpont.



Június-júliusban heti kétszer kb egy órát vágtam fejszével fát, illetve pakoltam is a darabokat.

Akkor kezdett fájni a mutató ujjam. Mielőtt 12-én ilyen rossz lett a helyzetem sokat színeztem.

Munkahelyemen számítógéppel dolgozom egy irodában.



Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a probléma. Ez lehet-e alagút szindróma?

A fejszézés, fapakolás, színezés miatt lehet-e ez az állapot?

Egyenlőre 4 adag gyógyszer után nem érzek változást, talán csak annyit az első beszedése után, hogy reggelente nem fáj ha kinyújtom és behajlítom az ujjaim. Kb mikor várható a hatás?

Várjak novemberig reumatológiára vagy mindenképpen fel kellene keresnem egy magánorvost?



Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Hölgyem!



Én is javaslom a reumatológiai kezelést a röntgen lelet birtokában. Amennyiben magánszolgáltatói kezelést szeretne beutaló és várólista nélkül, kérem fáradjon be klinikánkra a leleteivel.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista

Hírek

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka


Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?

Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?


Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport