Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Demeter Katalin
Üdvözlöm! Kérdésem az lenne hogy a bal térdemben a hátsó részén van egy nagy duzzanat. Nem bírom hajlitani sem nyújtani a járás nehéz és fájdalommal jár. Térdem elülső részén a bőr alatt a térdkalács körül vizesedés látható. Reumatologus látta röntgen annyit mutatott hogy porc kopás és meszesedés van. Góc kutatás volt elvileg valamelyik fog tehet róla amelyik rossz volt javítva lett. Már nem tudom mi lehet a baj nagyon meg keseriti az életem ez más végtagokon is jelentkezik gyulladás és fájdalom ( ujjak, csukló) ez a térdemben lehetséges hogy baker ciszta? Betegségekről olvastam és a rheumatoid arthritis-re gyanakszom hogyan tudnék ennek utána járni? Válaszát nagyon köszönöm előre is!



Tisztelettel, Demeter Katalin
Tisztelt Hölgyem!



A térd-árokban észlelt panaszok hátterében állhat Baker-cysta. Komplex góckutatást javaslok (fogászat, fül-orr-gége,nőgyógyászat). ha ezek eredménye negatív, a rheumatoid arthritis kimutatása a klinikum és a labor eredményének együttes kiértékelésével lehetséges, rheumatológiai, immunológiai szakorvosi vizsgálat során.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért  Az életmód és a hialuronsav injekció is segít

Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért

A porckopás nem csak a térd fájdalmát okozhatja, de megakadályozhatja a nyak, a váll, az ujjízületek szabad mozgását is. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos a leghatékonyabb fájdalomcsökkentő módszereket ismertette. 

további részletek »
Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának A Baker ciszta kezelhető

Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel