Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Lakatos melinda
Jo napot nekem az lenne a kérdésem hogy nekem nyaki sérvem van 2 is 5, 6 csigolyán 5 mm es és 3-4 másik mütétet javasoltak de viszont sok ismerősöm azt mondja h nagy mütétt és nem szabad ijenbe belemenni mert nem feltétlen jo megoldás jelleg is zsidad kezem de már nem mint elleinte elviselhető és nyakam is fáj vagyis válam pontosan nem is tudom igy meghatározni de is elviselhető persze ezekre kaptam izom lazitott es fájdalom csilapitott amitől javultam de mindig nem az igazi kb másfélhònapja vagyok igy önszerint is mütét lenne logikus vagy inkább valamijen terápia lenne jo az esetembe ha nem mütettem meg akor mik lehetnek ennel következményei válaszát előre köszönöm egy (24 éves lány )
Tisztelt Hölgyem!



A nyaki gerinc-sérv műtéti megoldásáról idegsebész dönt. Ha Ön nem szeretne műtéti beavatkozást, akkor funkcionális gyógytorna és a klinikánk által alkalmazott komplex, konzervatív, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő eljárások jönnek szóba (részletek a honlapunkon). Fáradjon be leleteivel konzultációra, rendelési időmben.



Tisztelettel,

Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Krónikus súlyos kar- vagy lábfájdalom? Megoldás a komplex fájdalomterápia Krónikus fájdalmak esetén is van segítség!

Krónikus súlyos kar- vagy lábfájdalom? Megoldás a komplex fájdalomterápia

Komplex regionális fájdalom szindrómának is nevezik azt a ritka betegséget, amely főként a komoly, krónikus kar- vagy lábfájdalommal hívja fel magára a figyelmet. Dr. Arnold Dénes Arnold MSc, a FájdalomKözpont sebésze, fájdalomspecialista, akupunktőr a diagnosztizálás nehézségeiről és a kezelés lehetőségeiről beszélt.

további részletek »
7 gyakori ok a sportsérülések mögött Ezért fontos az alapos kivizsgálás

7 gyakori ok a sportsérülések mögött

A sérülés szinte természetes velejárója a profi- és a hobbisportolók életének, dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos szerint azonban vannak kiküszöbölhető rizikófaktorok.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel