Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő,



Egy hónappal ezelőtt lassú tempónál elestem kerékpárral. A térdem két hétig be volt dagadva, orvos által kezelt soft lézer terápiára 90%-ig javult a hajlíthatósága. Három héttel ezelőtti ultrahang lelet szerint 70% esélye van a meniscus törésnek, ugyanakkor sebész lábtekergetésére meniscus tünet nincs, (nem fájt többszöri tekergetésre sem, vagyis nem ott, hanem az elülső fronton hajlításra, ahol beütöttem, de az is csökken)



Most ott tartok, hogy mezítláb tudok közel normálisan járni, cipőben sántikálok. a jobb combom gyenge lett. A lépcsőn "fel" megy és javul, a lépcsőn "le" feszül a térd ízületem az esés helyén.



Séta közben néha olyan, mintha lépés közben megrándulna vagy kicsit megbicsaklana a térdem, és van benne egy kis 5-10%-os instabilitás- uszodában víz alatti lépcsőn gyakoroltam, és néha van a térdemben egy kis kattanás. Ez normális dolog?



Kérdéseim:

- Most egy hónapnál járok. Normális, hogy egy hónap után még néha fáj, és instabil? A kattanás az abból fakadhat, hogy legyengült a lábam a sok fekvéstől, vagy ez valami problémát jelez Ön szerint?



-Egy ízületi szalag sérülésnek mennyi idő általában a regenerálódási ideje?



- Önnek milyen további kezelési javaslata lenne?



köszönöm a válaszát!

Kedves Róbert! Személyes vizsgálat szükséges annak eldöntéséhez,hogy mi a további teendő.Üdv. Váradi Éva

Hírek

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka


Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?

Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?


Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport