Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!

2013-ban a lábujjaiban a következőt diagnosztizálták: Mk. oldalon az I. MP ízületben durva arthrosis. Az izületi rés mk. oldalon jelentősen beszűkült. Az ízperemeken vaskos osteopyhtak.Jobb oldalon kölesnyi on tibiale externum.

Akkor azt mondták, ezzel már nem lehet mit kezdeni... azért próbálkoztak fizikoterápiával, de valóban nem használt.Sokszor begörcsöl a nagylábujjam, a csak gördülő cipőben bírok menni,mert a simában nagyon fáj a lábam. Azóta már gerincsérvem is van, s ez így együtt már borzasztóan megterhelő számomra. Jelenleg lyme kórral is kezelnek, és azt mondták, ezek az elváltozások mind lehettek ennek a következményei. Szeretném kérni véleményét, és hogy tudna-e valamilyen kezelést javasolni nekem.

Köszönettel, üdvözlettel: Szokolay Edina
Tisztelt Hölgyem ,



Az Ön esetében több mozgás szervrendszeri elváltozás is egyidejűleg fennáll.

A kétoldali nagy labujj elváltozasok ( I. MP arthrosis es osteophyta képződés ) miatt - amelyekre a Fizikotherapia nem használt- javaslom keressen fel Orthopaed szakorvost.



Klinikánkon alkalmazunk összetett fájdalomcsillapító, gyulladascsokkentő és egyéb eljárásokat ( ún. komplex konzervatív kezelések ) , ezért arra kérem, hogy fajdalmai fennallasa eseten a leleteivel fáradjon be hozzám a rendelési időmben vizsgálatra és konzultációra :



H, Cs: du.





Tisztelettel ,





DR. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.

Sebész szakorvos

Fájdalom specialista
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista

Hírek

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka


Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?

Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?


Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport