Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Tóth Gábor
Tisztelt Cím!



Az utóbbi hetekben reggelente mindkét térdem fáj, napközben meg akkor érzem a térdeimet, amikor lépcsőznöm kell. Séta közben nem fáj, csak ha lépcsőznöm kell.



Meleg fürdő, hideg borogatás, krémek nem segítenek.

A sport jót tesz neki, időszakosan megszűnik a fájdalom.

JutaVit porcerősítőt már 10 éve szedek.

Zsíros húsokat nem eszek, alkoholt nem iszok. Már több a zöldség és a gyümölcs az étrendemben, mint a húsfélék.



Mi lehet a probléma?

Porckopás, megfázott a térdem?



Köszönettel

Tóth Gábor
Tisztelt Uram ,



Igen, lehet porckopás is a leirt tunettan alapjan, de okozhatják az egyeb ízületi anatómiai képletek elváltozásai is, de származhat tuleroltetésbol , esetleg regi sport sérülésektől is ízületi statikai eltérésektol.

Orthopaediai vizsgálatot javaslok, ennek alapján szükségessé válhat képalkotó eljárás is. ( Rtg, CT, MR ).

Ezek alapján állapítható meg a megfelelo kezelési stratégia.



Amennyiben Magan szolgáltatói ellatast szeretne, kerem fáradjon be Fajdalom Központunkba a leleteivel vizsgálatra konzultációra. bejelentkezés, bővebb felvilágosítás a 70-6212433as telefonszámon



Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért  Az életmód és a hialuronsav injekció is segít

Porckopás miatt fáj? 6 tipp a javulásért

A porckopás nem csak a térd fájdalmát okozhatja, de megakadályozhatja a nyak, a váll, az ujjízületek szabad mozgását is. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos a leghatékonyabb fájdalomcsökkentő módszereket ismertette. 

további részletek »
Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának A Baker ciszta kezelhető

Baker ciszta is lehet az oka a térdhajlat fájdalmának


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel