Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm!

A következő problémám lenne:

Kb másfél éve éjszaka zsibbad a karom, van hogy mind a kettő egyszerre. Nem szükséges hozzá rajta feküdnöm. Annyira elzsibbad, hogy akár le is lehetne vágni. Enyhulni nem a kar, hanem a nyaki mozgatásra enyhül(t) a zsibbadás.

A másfél év alatt alig van 1-7 éjszaka, hogy nincs zsibbadás.

Mostanában volt olyan nyaki (középen a gerincél) szúró fájdalmam is, ami miatt lefelé nem nem tudtam biccenteni a fejem, és hátra is csak korlátozottan.

Kb 2-3 hétig tartott, reggelre rosszabb volt.

Igyekeztem minél egyenesebben tartani a fejem, és napközben sem mozgatni a nyakam, így enyhült a panasz, de most már olyan gondom hogy a bal könyököm egy ponton annyira érzékeny, hogy ha véletlenül hozzáér valami (akár kézzel végig simítom), egy villámcsapás szerű rezgést enyhe fájdalmast érzek, majd a fél tenyerem (főleg a kis, gyűrűs és középső ujjam, és a tenyér élem fájdalmasan zsibbad).

Ön szerint milyen problémára utalhatnak a tünetek?



Neurológiára sajnos csak 3 hónap múlva lesz időpont.



Köszönöm!

Viola
Tisztelt Holgyem ,



A leirt problema a tunettan alapjan neurologiai jellegu @ feltehetoen nyaki gerinc eredetu.



Ha magán szolgaltatoi ellatast szeretne , kerem jelentkezzen Klinikank neurologusainal.



A PrimaMedica Egeszsegkozpontba nem szukseges beutalo , es Pacienseink egyeztetett idopontokra erkeznek.

Ha szukseges , kepalkoto eljarasokat is tudunk intezni , rövid hataridovel, terites elleneben : Rtg, CT, MR



Tovabbi reszletek a honlapunkon.



Tisztelettel,



DR. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.

Sebész szakorvos

Fajdalomspecialista

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc
Dr. Arnold Dénes Arnold MSc Fájdalom specialista

Hírek

Az „úszóváll” miatt is fájhat a váll mozgatása

Az „úszóváll” miatt is fájhat a váll mozgatása

Az úszóváll kifejezés nem kifejezetten egyetlen betegségre utal, sokkal inkább egy összefoglaló elnevezés, ami bizonyos mozgásszervi elváltozásokat foglal magában. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos szerint mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni, ha a kar felemelése fájdalmat okoz. 

Gyakori sportsérülések 40 felett - focitól a futásig

Gyakori sportsérülések 40 felett - focitól a futásig

40 fölött a testünk hajlamos másképp reagálni az edzésre, hiszen az izmok is veszíthetnek erejükből, és a szív és a tüdő sem feltétlenül képes maximum teljesítményre. Dr. Páll Zoltán, a FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos szerint az állóképesség és a teljesítmény is fokozható, ha megfelelően kezeljük a sportsérüléseket, amelyek rizikója a korral egyébként is növekszik.

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport