Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdv.29 éves vagyok.októberben 3-adjàra is elvetéltem,kb rà két hétre egy hirtelen jelentkezõ szúrò szoritó mellkasi fâjdalom jelentkezett nehézlègzéssel.a ct a nagy embòliàt kizàrta,de a mikroembóliàt nemtudtàk kizàrni.sajnos ez a fàjdalom azòta is fenntàll a nap 24 òràjàban,semmilyen fàjdalomcsillapitò nem hat.rengeteg vizsgàlaton vagyok túl,gasztro,gyomortükrözés,neurológia,pajzsmirigy.kardiológia ugymond jó csak magas a pulzusom,mozgàs szervi vizsgàlatok jók.most nemrég kiderült hogy veleszületett trombofiliàm van,valószinû ez okozta a vetéléseket,de a doki szerint vérhigitózni csak terhességtõl kellessz magam.de még most se zàrtàk ki a mikroemboliàt,de nem küld sehova.az a kérdésem hogy ha tényleg az van milyen vizsgàlat mutatnâ ezt ki? Mert a ct és rtg nem mutatja.és ez okozhat e ilyen fàjdalmat hónapok óta és nehézlégzést? Vagy a leirtak alapjàn van e ötlete mi okozhatja? Nagyon elvagyok keseredve hogy ilyen fiatalon az orvost jàrom és mégse tudjâk mi a baj.nemrégiben volt egy ròzsahàmlàs pityriasis rosea nevü börkiütésem is.amire azt mondtàk a legyengült immunrendszer okozta.ezt csak azért irom le hàtha fontos lehet.novemberben a d dimer 0.23 lett.
Tisztelt Hölgyem.

Kérdése a tromboziskozpont.hu oldal profiljába tartozik, kérdését ott felteheti, a Trombózis Központ orvosai fognak tudni Önnek specifikusabb választ adni.

Üdvözlettel

Janicsek ZSuzsanna

Hírek

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka

Fibromyalgia is lehet a rejtélyes izomfájdalom oka


Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?

Lehet a nyakfájdalom komoly baj jele?


Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel:

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport