INDIBA kezelés

INDIBA kezelés

2023.06.26

Az INDIBA Innovatív sejtterápiás eszköz, amely gyorsabb gyógyulást tesz lehetővé törések, zúzódások, izomproblémák esetén, de jótékonyan hat különféle ízületi fájdalmak csillapítása esetén is. Az INDIBA kezelés fájdalommentes, kellemes meleg-érzet járja át a testet a kezelési területen.

Hogyan működik az INDIBA készülék?INDIBA_kezeles

A Fájdalomközpontban működő INDIBA CT8 készülék elektromos áramot alakít át 448 kHz-es fix, stabil frekvenciára, ami sejtszinten növeli az ioncserét, amely elősegíti a szövetek helyreállítását és segíti a fájdalomcsillapítást. A lemez, amit a kezelt terület alá kell helyezni, zárja az elektromos áramkört, lehetővé téve, hogy kezeléseinket a betegek és a fizikoterapeuta számára egyaránt biztonságos és hatékony módon végezzük.

A két működési mód, a CAP (kapacitív) és a RES (rezisztív), valamint az alacsony és a magas kimeneti teljesítmény integrálása megkönnyíti a szubtermikus és termikus hatások elérését. Ez teszi lehetővé a fizikoterapeuta számára, hogy a sérülés minden fázisában (akut vagy krónikus szakaszban) hatékony kezelést biztosítsunk pácienseink számára. 

Kapcsolódó cikkünk

Új kezelés segít megszüntetni a vállfájdalmat

Új kezelés segít megszüntetni a vállfájdalmat

A közelmúltban számos klinikai vizsgálat pozitívan értékelte és orvosi tapasztalatok is megerősítették a hyaluronsav hatásosságát a különböző ínsérülések, részleges izomszakadások, lágyrész-fájdalmak kezelésében és megszüntetésében. Arról ...

Krónikus állapotban, például osteoarthritis esetén, akár 3 hónapon át is segíthet a fájdalom csökkentésében és javíthatja az ízület funkcióját. Sokan szenvednek krónikus derékfájdalomtól, az INDIBA segíthet ennek az állapotnak a gyógyulásában azáltal, hogy csökkenti a fájdalmat, lehetővé teszi az erőnléti munkát és a testtartás javítását a tünetek és az életminőség javítása érdekében.

Az INDIBA hatékony fizikoterápiás lehetőség, amely:

Az INDIBA eszköznek számos felhasználási területe van, de kifejezetten az alábbi indikációk esetén ajánljuk:

Téma szakértője

INDIBA kezelés

 • Specialitások:
  • ízületi fájdalom csillapítása
  • izomfájdalom csillapítása
  • izomsérülések gyorsabb gyógyulása
  • szalagsérülések gyorsabb gyógyulása
  • krónikus és akut fájdalmak kezelésére is

  INDIBA kezelés elérhető:

  • Fájdalomközpont - 1015 Budapest, Ostrom u. 16. fsz. 3. rendelő