INDIBA kezelés

INDIBA kezelés

2023.02.17

Az INDIBA Innovatív sejtterápiás eszköz, amely gyorsabb gyógyulást tesz lehetővé törések, zúzódások, izomproblémák esetén, de jótékonyan hat különféle ízületi fájdalmak csillapítása esetén is. Az INDIBA kezelés fájdalommentes, kellemes meleg-érzet járja át a testet a kezelési területen.

Hogyan működik az INDIBA készülék?INDIBA_kezeles

A Fájdalomközpontban működő INDIBA CT8 készülék elektromos áramot alakít át 448 kHz-es fix, stabil frekvenciára, ami sejtszinten növeli az ioncserét, amely elősegíti a szövetek helyreállítását és segíti a fájdalomcsillapítást. A lemez, amit a kezelt terület alá kell helyezni, zárja az elektromos áramkört, lehetővé téve, hogy kezeléseinket a betegek és a fizikoterapeuta számára egyaránt biztonságos és hatékony módon végezzük.

A két működési mód, a CAP (kapacitív) és a RES (rezisztív), valamint az alacsony és a magas kimeneti teljesítmény integrálása megkönnyíti a szubtermikus és termikus hatások elérését. Ez teszi lehetővé a fizikoterapeuta számára, hogy a sérülés minden fázisában (akut vagy krónikus szakaszban) hatékony kezelést biztosítsunk pácienseink számára. 

Kapcsolódó cikkünk

Lehet-e sportolni golf- és a teniszkönyök esetén?

Lehet-e sportolni golf- és a teniszkönyök esetén?

A könyökfájdalom gyakori okai az ún. golfkönyök és teniszkönyök, amely kórképek nevükkel ellentétben nem csak a sport miatti túlterhelés okán ...

Krónikus állapotban, például osteoarthritis esetén, akár 3 hónapon át is segíthet a fájdalom csökkentésében és javíthatja az ízület funkcióját. Sokan szenvednek krónikus derékfájdalomtól, az INDIBA segíthet ennek az állapotnak a gyógyulásában azáltal, hogy csökkenti a fájdalmat, lehetővé teszi az erőnléti munkát és a testtartás javítását a tünetek és az életminőség javítása érdekében.

Az INDIBA hatékony fizikoterápiás lehetőség, amely:

Az INDIBA eszköznek számos felhasználási területe van, de kifejezetten az alábbi indikációk esetén ajánljuk:

Téma szakértője

Dr. Páll Zoltán

traumatológus, sportorvos, hialuronsav specialista

 • Specialitások:
  • Sportsérülések
  • Végtagfájdalmak kezelése
  • Izomlázszerű nehézláb érzés 
  • MRI, CT leletek értékelése 
  • Folyamatban lévő terápia optimalizálása
  • Kizárólag felnőtt ellátás (18 éves kor felett)