INDIBA kezelés

INDIBA kezelés

 • Specialitások:
  • ízületi fájdalom csillapítása
  • izomfájdalom csillapítása
  • izomsérülések gyorsabb gyógyulása
  • szalagsérülések gyorsabb gyógyulása
  • krónikus és akut fájdalmak kezelésére is

  INDIBA kezelés elérhető:

  • Fájdalomközpont - 1015 Budapest, Ostrom u. 16. fsz. 3. rendelő

Online bejelentkezés az myHealzz rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

Hogyan működik az INDIBA CT8?
A CT8 készülék elektromos áramot alakít át 448 kHz-es fix, stabil frekvenciára, ami sejtszinten növeli az ioncserét, ami elősegíti a szövetek helyreállítását és segíti a fájdalomcsillapítást. A kezelt testrész alá helyezendő lemez zárja az elektromos áramkört, így kezeléseinket a betegek és a fizikoterapeuta számára egyaránt biztonságos és hatékony módon végezzük.

A két működési mód, a CAP és a RES, valamint az alacsony és a magas kimeneti teljesítmény integrálása megkönnyíti a szubtermikus és termikus hatások elérését. Ez teszi lehetővé, hogy a sérülés minden fázisában (akut vagy krónikus) eredményes terápiát lehessen végezni a készülékkel.

 

Kapcsolódó cikkünk

Nincs diagnózis az erős krónikus fájdalmakról? A komplex szemlélet segíthet

Nincs diagnózis az erős krónikus fájdalmakról? A komplex szemlélet segíthet

Sok beteg elkeseredik, amikor azzal szembesül, hogy orvostól orvosig haladva, hosszú időn keresztül nem születik diagnózis a krónikus, erős ...

Cikkek melyeket mindenképpen olvasson el!

Kapcsolódó orvos válaszol bejegyzésünk

12.-én volt schevron +lapidus műtétem. Gipszbe van a làbam. 26.-àn megyek vissza varratszedésre. Fàjdalom szempontjàból nem érzek javulàst. Mennyire normàlis ez, valamint a làbzsibbadàs?
Kedves Judit!

Az INDIBA Innovatív sejtterápiás eszköz, amely gyorsabb gyógyulást tesz lehetővé törések, zúzódások, izomproblémák esetén, de jótékonyan hat különféle ízületi fájdalmak csillapítása esetén is. Az INDIBA kezelés fájdalommentes, kellemes meleg-érzet járja át a testet a kezelési területen.

Hogyan működik az INDIBA készülék?INDIBA_kezeles
A Fájdalomközpontban működő INDIBA CT8 készülék elektromos áramot alakít át 448 kHz-es fix, stabil frekvenciára, ami sejtszinten növeli az ioncserét, amely elősegíti a szövetek helyreállítását és segíti a fájdalomcsillapítást. A lemez, amit a kezelt terület alá kell helyezni, zárja az elektromos áramkört, lehetővé téve, hogy kezeléseinket a betegek és a fizikoterapeuta számára egyaránt biztonságos és hatékony módon végezzük.

A két működési mód, a CAP (kapacitív) és a RES (rezisztív), valamint az alacsony és a magas kimeneti teljesítmény integrálása megkönnyíti a szubtermikus és termikus hatások elérését. Ez teszi lehetővé a fizikoterapeuta számára, hogy a sérülés minden fázisában (akut vagy krónikus szakaszban) hatékony kezelést biztosítsunk pácienseink számára.
Az INDIBA eszköznek számos felhasználási területe van, de kifejezetten az alábbi indikációk esetén ajánljuk:

Osteoarthritis
Derékfájdalom
Nyaki fájdalom
Bursitis – nyáktömlő gyulladás
Ínysorvadás
Vérömleny
Törések
Izomszakadás
Rándulások
Húzódások

Tisztelettel:
Dr. Pál Zoltán
Traumatológus, Sportorvos
Judit

Dr. Páll Zoltán

Traumatológus, sportorvos

Kapcsolódó oldalak

Kérdezzen orvosainktól!

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

Prima Medica Egészségközpontok

Tisztelt Pácienseink!

Az Ostrom utcai rendelőknek otthont adó épületen teljes felújítást végzünk, hogy egy kellemes környezetben fogadhassuk a gyógyulni vágyókat. A felújítással kapcsolatos kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!

A felújítás ideje alatt a rendelők zavartalanul működnek!

Köszönettel:

Prima Medica Egészségközpontok