INDIBA kezelés

INDIBA kezelés

5.00 | 2 értékelés
 • Specialitások:
  • ízületi fájdalom csillapítása
  • izomfájdalom csillapítása
  • izomsérülések gyorsabb gyógyulása
  • szalagsérülések gyorsabb gyógyulása
  • krónikus és akut fájdalmak kezelésére is

  INDIBA kezelés elérhető:

  • Fájdalomközpont - 1015 Budapest, Ostrom u. 16. fsz. 3. rendelő

Online bejelentkezés az myHealzz rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

Hogyan működik az INDIBA CT8?
A CT8 készülék elektromos áramot alakít át 448 kHz-es fix, stabil frekvenciára, ami sejtszinten növeli az ioncserét, ami elősegíti a szövetek helyreállítását és segíti a fájdalomcsillapítást. A kezelt testrész alá helyezendő lemez zárja az elektromos áramkört, így kezeléseinket a betegek és a fizikoterapeuta számára egyaránt biztonságos és hatékony módon végezzük.

A két működési mód, a CAP és a RES, valamint az alacsony és a magas kimeneti teljesítmény integrálása megkönnyíti a szubtermikus és termikus hatások elérését. Ez teszi lehetővé, hogy a sérülés minden fázisában (akut vagy krónikus) eredményes terápiát lehessen végezni a készülékkel.

 

Kapcsolódó cikkünk

Lágylézer - ezzel kezelték a pápa térdproblémáját

Lágylézer - ezzel kezelték a pápa térdproblémáját

Ferenc pápa közel egy év után felkelt a kerekesszékből, ahová térdproblémája miatt kényszerült. Állapota jelentős ...

Cikkek melyeket mindenképpen olvasson el!

Kapcsolódó orvos válaszol bejegyzésünk

Tisztelt Dr Úr! Szeretnék érdeklődni hogy lehet a fájdalmat megszüntetni. 38 éves vagyok, mr vizsgálat szerint 13 mm tarlow ciszta van az s2 csigolyámon. Fájnak, ropognak a térdeim, ha köhögök vagy nevetek vizeletvisszatartási problémám van, a szexuálus életemről nem is beszélve. Nem jó se feküdni főleg bal oldalamon, 2 órákat alszok mert mindig felkelek, hogy forduljak egyett mert alig bírom a csípőmet megmozdítani. Ülni se állni se jó. Gerinctornát csinálok és cataflánt 50mg 3*1, tramadolort 100mg 3*1 és esténként silduralt 6mg-t szedek. Írtak fel tenses fizikoterápiát, de az itthon is van és a 4 műszak miatt nem tudom megoldani a 20 km -el arrébb lévő központba. Van denevérpad amit ritkán tudok használni mert sokat fáj a fejem- migrénesen- néha pedig magas a vérnyomásom. Itthon szobabiciglizek is, de amikor nem dolgozok próbálok kevesebb gyógyszert szedni nappal és főként akkor tornázok de estére annyira fáj, hogy semmit nem alszok, másnap aztán újból gyógyszer, félek hogy a gyomrom nem sokáig fogja bírni- már 3 éve szedem. Nem lehet leszivatni a cisztát vagy kivenni. Az reumatológus nem akar vele csinálni vele semmit, de én már nem bírom tovább. Köszönöm előre is válaszát. Tisztelettel: PH Judit
Tisztelt Hölgyem!

A leírt tünetek miatt ideggyógyászati vizsgálatot is javaslok Önnek! Szakember irányításával végzett funkcionális gyógytorna, testsúlykontroll, ha szükséges, talpnyomás mérés, melynek eredménye alapján személyre szabott talpbetét szintén segíthet. Amennyiben panaszai állandósulnak, keresse fel klinikánkat rendelési időmben, leleteivel együtt.

Tisztelettel,
Dr. ARNOLD Dénes ARNOLD MSc.
Puskásné H Judit

Dr. Arnold Dénes Arnold MSc

Fájdalom specialista

Kapcsolódó oldalak

2024.01.18 09:48
2024.01.17 13:41

Kérdezzen orvosainktól!

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

Prima Medica Egészségközpontok