Lágyrészi hialuronsavas injekció - Ínszalag- és ínsérülések kezelése

Lágyrészi hialuronsavas injekció - Ínszalag- és ínsérülések kezelése

A lágyrészbe adható hialuronsavat tartalmazó készítmények kimagasló eredményekkel segítik elő a fájdalom csillapítását és az ínszalagok és ínak minőségi gyógyulását.

A TendoVis és a SportVis Magyarországon egyedülállóan elérhetőek a Budai FájdalomKözpontban. Ezek a sérült ízületek ínjainak és szalagjainak kezelésében használhatóak, lágyrészbe adható hialuronsav tartalmú orvosi készítmények. A beadáskor használt „fanning” technikának köszönhetően a sérülés helyén nagy felületen oszlatható el a befecskendezett anyag, ami segíti a sérült ínszalag optimális gyógyulását.

Lágyrész hialuron injekciók
TendoVis - lágyrész hialuron injekció SportVis - lágyrész hialuron injekció
TendoVis - krónikus fájdalmakra, fáradásos-irritációs gyulladásos okozta fájdalmak kezelésére SportVis - akut fájdalmakra, akut sérülések okozta fájdalmak kezelésére

Növeli a gyógyulás sebességét

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a lágy szövetbe fecskendezhető hialuronsavas készítményt használó sérültek 35%-kal gyorsabban gyógyultak meg és érték el a fájdalommentes állapotot, illetve szűnt meg minden a sérülésből adódó mozgáskorlátozottságuk.

Növeli a gyógyulás minőségét

Összetételéből eredően a lágy részbe adható hialuronsavas készítményt használók gyógyulása jobb minőségű. Ez annak köszönhető, hogy a készítményben található hatóanyagok segítik a szalagok teljes regenerálódását, a szövetek heg nélküli gyógyulását.

Segíti a fájdalomcsillapítást és a duzzanat kezelését

A készítmény egyik fő alkotója lágyszövetre adaptált biokompatibilis hialuronsav. A hialuronsav járulékos hatása, hogy csökkenti a fájdalmat és gátolja a gyulladást.

Csökkenti az ismételt sérülés esélyét

A lágyszöveti hiauronsav tartalmának köszönhetően a készítmény segíti az ismételt sérülések kialakulását. Ez elsősorban a jó minőségű gyógyulásnak (hegszövetek nélküli) köszönhető.

A készítmény emeli a R.I.C.E. terápia színvonalát

A SportVis és a TendoVis injekciós terápiában alkalmazandók. A készítmény egy ízület körüli injekció, amelyet a sérülés után 48 órán belül kell beadni. Az első injekció beadása után 48 órával ismételten be kell adni. A készítmény együtt alkalmazható a R.I.C.E. terápiával (pihentetés-jegelés-kompresszió-felpolcolás).

A lágyszöveti hialuronsavtartalmú injekciós kezelés sikeresen alkalmazható a következőknél:

Kapcsolódó cikkek, melyek érdekelhetik Önt
Bejelentkezés hialuronsavas kezelésre:

Telefonos, emailes, facebookos bejelentkezéshez KATTINTSON ide!

FájdalomKözpont

+36 70 621 2433

Orvos válaszol

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot. 

Név:

E-mail:

Az Ön kérdése